Rămâi conectat

Curier Județean

Amenzi de peste 80.000 de lei și 31 de permise de conducere reținute, săptămâna trecută, de polițiștii rutieri din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Amenzi de peste 80.000 de lei și 31 de permise de conducere reținute, săptămâna trecută, de polițiștii rutieri din Alba

Poliţiştii din judeţul Alba au aplicat 500 de amenzi şi au reţinut 31 de permise de conducere în cadrul unei acţiuni de creştere a siguranţei rutiere, care s-a desfăşurat în săptămâna ce se încheie.

În perioada 20 – 23 mai 2019, poliţiştii rutieri din judeţul Alba, sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică, au desfăşurat o acţiune ce a avut ca scop creşterea siguranței rutiere şi combaterea infracţiunilor şi contravențiilor comise de către participanţii la traficul rutier.

Poliţiştii au constatat şi sancţionat 560 de abateri de natură contravenţională, din care 192 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 9 pentru neacordare de prioritate pietonilor, 9 pentru neacordare de prioritate vehiculelor, 73 pietonilor care s-au angajat în traversări prin loc nepermis, iar restul pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Au fost reţinute 31 de permise de conducere, au fost retrase 8 certificate de înmatriculare şi a fost constatată o infracţiune de conducere fără permis.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 81.200 lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea