Rămâi conectat

Curier Județean

Amenzi de peste 49.000 de lei în urma unei acțiuni cu efective suplimentare, la Sebeș. O persoană a fost reținută, iar altele 5 au fost identificate ca bănuite de comiterea unor infracțiuni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Amenzi de peste 49.000 de lei în urma unei acțiuni cu efective suplimentare, la Sebeș. O persoană a fost reținută, iar altele 5 au fost identificate ca bănuite de comiterea unor infracțiuni

Poliţia Municipiului Sebeş a desfășurat o acţiune pentru creșterea siguranței publice pe raza municipiului şi a localităților rurale arondate.

O persoană a fost reținută, iar altele 5 au fost identificate ca bănuite de comiterea unor infracțiuni. Au fost constatate două infracțiuni flagrante și au fost aplicate amenzi în valoare de peste 49.000 de lei. Polițiștii au făcut și o percheziție domiciliară.

Ieri, 27 februarie 2020, Poliţia Municipiului Sebeş a organizat o acţiune cu efective mărite, pe raza municipiului Sebeş la care au participat polițiști de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale, polițiști ai Secției 7 Poliție Rurală Sebeș precum și polițiști ai Direcției de Poliție Locală Sebeș.

Cu ocazia acestei acţiuni, au fost identificate 5 persoane bănuite de fapte de furt și înșelăciune, iar față de o persoană a fost luată măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore. Pentru documentarea activității sale infracționale, a fost pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară.

Pentru combaterea faptelor de natură contravenţională, au fost constatate și sancționate 130 de fapte, cu amenzi în valoare totală de 49.855 lei.

Majoritatea sancțiunilor au fost aplicate la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Cu ocazia controalelor efectuate în trafic, polițiștii au constatat două infracțiuni de conducere fără permis.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea