Rămâi conectat

Curier Județean

Amenzi de peste 17.000 de lei după o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere, organizată de poliţiştii din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii rutieri din judeţul Alba au acţionat pentru prevenirea accidentelor rutiere datorate depăşirii neregulamentare. Au fost depistaţi 16 conducători auto care s-au angajat în asemenea depăşiri, punând astfel în primejdie siguranţa lor şi a celorlalţi participanţi la trafic. Alţi 159 de şoferi au fost sancţionaţi contravenţional pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

politia-rutieraLa data de 15 iulie a.c., poliţiştii Serviciului Rutier Alba precum şi poliţiştii birourilor şi compartimentelor rutiere de la poliţiile municipale şi orășenești, au acţionat, pe raza întregului judeţ, în zonele cu risc de producere a accidentelor rutiere datorate depăşirilor neregulamentare, pentru prevenirea accidentelor precum şi pentru depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care nu înţeleg să respecte normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Cu ocazia acesteia acţiuni au fost aplicate 175 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 17.535 lei, din care 16 conducătorilor auto care s-au angajat în depăşiri neregulamentare. Complementar amenzii, faţă de cei 16 şoferi ce nu a respectat regulile privind depăşirea, a fost luată măsura suspendării permisului de conducere, pentru o perioadă de 30 de zile.

”Depăşirea neregulamentară reprezintă una dintre principalele cauze generatoare de accidente rutiere în ţara noastră. Pentru siguranţa dumneavoastră şi a celorlalţi participanţi la traficul rutier, poliţia vă recomandă să respectaţi toate regulile privind circulaţia pe drumurile publice!”, transmite reprezentantul IPJ Alba. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea