Rămâi conectat

Ştirea zilei

AMENDĂ de 10.000 de lei pentru benzinăria din Tecuci, unde un bazin de 1000l de motorină s-a răsturnat pe drum

Ziarul Unirea

Publicat

în

AMENDĂ de 10.000 de lei pentru benzinăria din Tecuci, unde un bazin de 1000l de motorină s-a răsturnat pe drum

O benzinărie din Tecuci a fost amendată cu 10.000 de lei pentru că angajații au permis alimentarea cu motorină într-un rezervor de plastic. Verificarea a pornit după ce rezervorul situat într-o mașină s-a răsturnat pe șosea, la ieșirea din stația de carburant.

Citește și: FOTO| Un bazin cu 1000l de motorină s-a răsturnat pe drum, la Tecuci, chiar la ieşirea din benzinărie

Amenda a fost aplicată de Inspecția de prevenire din cadrul ISU Galați. Inspectorii au aplicat sancțiunea maximă deoarece, pentru acest tip de abatere, amenda este cuprinsă între 5.000 de lei și 10.000 de lei. Alimentarea cu benzină și motorină în recipiente de plastic este interzisă. Anchete fac și alte instituții. Polițiștii și comisarii Gărzii de Mediu verifică dacă tecuceanul a respectat regulile privitoare la transportul de combustibil. Verificările au pornit după ce o mașină care transporta un rezervor cu 1.000 de litri de motorină s-a răsturnat chiar la ieșirea din stația de carburant. Combustibilul fusese cumpărat de un tecucean speriat de zvonurile privind dublarea prețurilor și raționalizarea motorinei și benzinei, scrie Mediafax.

Tot combustibilul s-a vărsat pe șosea și la fața locului au fost chemați pompierii. Aceștia s-au asigurat că în zonă nu izbucnește un incendiu și au curățat șoseaua.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea