Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

Alin Cristea are simţul umorului bine dezvoltat, şi adoră întrecerile de orice fel. Crede că va ieşi Mister Boboc 2013

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alin Alexandru Cristea participă la Balul Bobocilor 2013 de la Colegiul Economic „Dionisie Pop-Marţian” din alba Iulia pentru distracţie, pentru o nouă experienţă de viaţă şi pentru spiritul de competitivitate pe care spune că îl „adoră”. Crede că are şanse să câştige, iar în acest sens este sigur că îl va ajuta simţul dezvoltat al umorului.

Îi place foarte mult sportul şi practică baschet, iar Michael Jordan este un model pentru el. Din lumea fotbalului îl apreciază foarte mult pe portughezul Cristiano Ronaldo. Alin este membru al Organizaţiei Naţionale Cercetaşii României de aproape 8 ani şi explorator la centrul local Axente Sever Alba Iulia. Elev la clasa de contabilitate intensiv engleză îşi doreşte să iasă din liceu cu note cât mai bune şi să-şi ajute colegii cu fiecare ocazie.

Are o pasiune mai puţin întâlnită pentru tinerii de vârsta lui: conduce camionul de la vârsta de 12 ani. Pe viitor doreşte să devină contabil sau director de logistică.

Dacă îţi place Alin Cristea apasă butonul „Like”, de la începutul acestui articol! Concurentul cu cele mai multe „Aprecieri” pe Facebook va câştiga titlul de Mister Ziarul Unirea dar şi un premiu surpriză.

[nggallery id=556]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

Mesaje de Florii 2024. Idei de SMS-uri, urări și felicitări care pot fi transmise prietenilor, rudelor şi colegilor care îşi sărbătoresc onomastica

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje de Florii 2024 frumoase. SMS-uri, felicitări de Florii și urări onomastice creștine de Sărbătoarea Floriilor pentru: iubit(ă), prieteni, rude, colegi, șefi, profesoare care au nume de floare. Texte cu mesaje de Florii haiose și amuzante . Mesaje de la mulți ani de Florii • Urări de Florii creștine. Creștinii ortodocși sărbătoresc duminică Floriile, ziua […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea