Rămâi conectat

Actualitate

Alimente-minune care calmează disconfortul gastric, după masa copioasă de Crăciun

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mâncărurile tradiţionale de pe masa de Crăciun sunt deosebit de gustoase, dar dacă le consumi cu poftă sau în exces pot să îți facă rău.

menta si ghimbirDupă ce ai savurat o masă copioasă alături de cei dragi, poate să apară senzaţia de greaţă. E bine să ştii, totuşi, că există alimente care pot avea efect de ameliorare a greţurilor şi de calmare a stomacului, scrie observator.tv.
Iată trei dintre acestea:

1. Ghimbirul – acest remediu natural este folosit de secole pentru tratarea tulburărilor digestive, dar mai ales pentru ameliorarea senzaţiei de greaţă. Totul se datorează fitochimicalelor pe care acesta le conţine. Aşadar, poți consuma ghimbir proaspăt sau pudră – circa o jumătate de linguriţă la un pahar de limonadă.

2. Menta – aroma revigornată a mentei aduce un plus de confort în episoadele de greaţă. Efectele sale se văd cel mai bine când este mestecată crudă sau preparată sub formă de ceai.

3. Merele – aceste fructe conţin cantităţi importante de fibre, care combat rapid senzaţia de greaţă. Deci, sucul de mere şi piureul din aceste fructe sunt ideale pentru calmarea disconfortului gastric.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea