Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Alexandru Sinea, directorul DSP Alba: „Misiunea noastră este să salvăm vieți, nu să dăm bine în statistici”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

După ce în ultimele zile județul Alba a apărut în toată presa naționala, scrisă și vizuală, ca fiind pe primul loc la nivel național în ceea ce privește incidența cazurilor de COVID-19, directorul DSP Alba face precizări despre aceasta.

„Vad peste tot pe TV ca Alba este pe primul loc la incidență. Dar nu spune nimeni ca Alba este pe primul loc la testare și locul 29 la mortalitate. Misiunea noastră este sa salvăm vieți, nu să dăm bine în statistici”, a declarat Alexandru Sinea, directorul DSP Alba.

Într-adevăr la nivelul județului se testeaza foarte mult, efectuându-se aproape zilnic peste o mie de teste, aceasta ducând și la descoperirea cazurilor pozitive din timp, astfel încât să se poată izola, nu doar în faza acută când boala a evoluat și e nevoie de spitalizare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | De la profesor de sport pentru copii, la hidroterapeut la Centrul Maria Beatrice din Alba Iulia: Vlad Găldean, exemplu de pasiune și empatie pentru micuții care au nevoie de îngrijiri speciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO | De la profesor de sport pentru copii, la hidroterapeut la Centrul Maria Beatrice din Alba Iulia: Vlad Găldean, exemplu de pasiune și empatie pentru micuții care au nevoie de îngrijiri speciale Vlad Găldean, un tânăr din Sebeș, este un model de perseverență, iar integrarea sa rapidă în colectivul Centrului Maria Beatrice din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea