Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Alexandru Pelici, noul antrenor al CSM Unirea Alba Iulia! „Vrem să facem performanță, după modelele Galați sau Hunedoara!”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alexandru Pelici este noul antrenor principal al divizionarei terțe CSM Unirea Alba Iulia, acesta semnând azi un contract cu gruparea din Cetatea Marii Uniri valabil până în vara anului 2025, înțelegere ce se va prelungi automat în cazul realizării obiectivelor de performanță, repectiv promovarea în eșalonul superior.

Alexandru Pelici, omul care a făcut istorie la Alba Iulia în perioada primei promovări în elită, este numele de care se leagă speranțele suporterilor albaiulieni pentru ca Unirea Alba Iulia să crească nivelul performanțelor și să urce, chiar în Liga 1, după un deceniu de mediocritate!

Vrem să facem performanță, încercăm cât mai repede posibil. M-am răzgândit și am venit de acum pentru a ne bate să intrăm în play-off, asta ne dorim. De întărirea lotului vorbim la iarnă, acum trebuie să scoatem maximum în jocurile din acest an„, a spus Pelici, care după aproape două decenii revine în „alb-negru” pentru prima sa aventură ca antrenor la nivelul Ligii 3

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În 2004, în Divizia A, Pelici a preluat Apulum Unirea Alba Iulia de la… Stelian Gherman, mandatul său de atunci durând până în primăvara anului 2005.

„Sunt sentimente aparte legate de revenirea la Unirea Alba Iulia, o echipă unde am cunoscut momente incredibile. Mi-aș dori să creștem, să realizăm ceva, după modelele Oțelul Galați sau Corvinul Hunedoara, care au început proiectele fotbalistice în Liga 3. Sunt rare locurile unde există răbdare, toți vor rezultate ieri„, a spus Pelici, trimiterea fiind la antrenorii Dorinel Munteanu și Florin Maxim.

Gălățenii au promovat vara trecută pe prima scenă, după ce în 2022 au ajuns în Liga 2, iar Corvinul a promovat în al doilea eșalon tot anul acesta, la a doua încercare sub comanda lui Florin Maxim.

Pelici, din motive de familie, va începe munca din 1 noiembrie la formația albaiuliană, primul său meci pe bancă fiind în deplasare cu ACS Tg. Mureș. Fostul selecționer al reprezentativei României Under 19 a avut o singură solicitare în privința staff-ului tehnic, discuțiile fiind în derulare, urmând să colaboreze și cu Cosmin Corovei, Marcel Rusu, Mircea Oprea și Petre Clep (cei care au asigurat interimatul după despărțirea de Stelian Gherman și vor rămâne și la jocurile cu Metalurgistul Cugir și ACS Mediaș).

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea