Ziarul Unirea

Alexandra Măceșanu, victima criminalului de la Caracal, s-a aflat acum 3 ani în Alba Iulia. Aceasta apare într-o poză, alături de Ștefan Bănică Jr.

Una dintre victimele criminalului de la Caracal, Alexandra Măceșanu, s-a aflat în urmă cu 3 ani la Alba Iulia. Informația a fost dezvăluită de cunoscutul Ștefan Bănică Jr. Poza a fost realizată într-un hotel din oraș, tânăra din Caracal fiind cazată împreună cu trupa de dansuri populare în același hotel în care se afla și artistul.

ELIT

„Am facut multe poze la viata mea, dar, cand am vazut această fotografie, cu această copila, Alexandra Măceșanu, de care nu știam, poză făcută, se pare, acum 3 ani la Alba Iulia, mi s-a strâns inima cât un purice. Ce s-a întâmplat la Caracal e o tragedie de proporții. Sunt revoltat, ca majoritatea dintre voi, am un sentiment profund de indignare cu neputință și amărăciune că traiesc într-o țară în care ura, hoția, prostia, corupția nu mai au nici o limită. Oare câte cazuri „Alexandra”, „Luiza”, „Colectiv” vor mai fi, ca să ne trezim și să schimbăm ceva real?!”, a scris Ştefan Bănică jr. pe Facebook.

sursa foto: facebook/Stefan Banica

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419