Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Alegerile parlamentare din acest an au un buget dublu față de cele din 2008

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Guvernul a alocat un buget de 199 de milioane de lei pentru alegerile parlamentare ce vor avea loc pe 9 decembrie. Suma alocată este aproape de două oro mai mare decât cea pentru alegerile din 2008.

Din bugetul total aprobat de Guvern, 176 milioane lei au fost alocaţi Ministerului Administraţiei şi Internelor, 4,55 milioane lei către Institutul Naţional de Statistică prin Secretariatul General al Guvernului, 11,2 milioane lei către Autoritatea Electorală Permanentă, 5,25 milioane lei către Ministerul Afacerilor Externe şi 1,99 milioane lei către Serviciul de Telecomunicaţii Speciale.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Guvernul a stabilit, sâmbătă, şi nivelului indemnizaţiilor pe zi de activitate pentru membrii birourilor electorale, ale informaticienilor, statisticienilor şi personalului tehnic auxiliar. De asemena, s-a luat hotărârea să se înființeze în perioada electorală o comisie de transparență ce va avea rolul de a supraveghea modul în care se vor efectua cheltuielile pentru organizarea alegerilor. Comisia va fi compusă din câte un reprezentant al fiecărui partid politic parlamentar, din doi reprezentanți ai Clubului Român de Presă și un reprezentant al Autorității Electorale Permanente.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Legea mirosurilor te poate lăsa fără bani în portofel! Amenzi de 30.000 de lei pentru cei care stau la bloc pentru mirosul de mâncare gătită!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Legea mirosurilor te poate lăsa fără bani în portofel! Amenzi de 30.000 de lei pentru cei care stau la bloc pentru mirosul de mâncare gătită! Inițiatorii legii mirosurilor au explicat cum pot fi trași la răspundere cei care stau la bloc, în cazul în care ceilalți locatari se plâng de mirosul de mâncare gătită. Legea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea