Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Alegeri parlamentare județul Alba | Teodor Atanasiu: Apă pentru oamenii din Benic

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alegeri parlamentare județul Alba | Teodor Atanasiu: Apă pentru oamenii din Benic

Administraţia locală a început lucrările de alimentare cu apă a localităţii în urma demersurilor deputatului Teodor Atanasiu

Locuitorii satului Benic, comuna Galda de Jos, vor avea în curând apă potabilă, administraţia locală derulând în această perioadă ample lucrări de alimentare cu apă a localităţii.
Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Florin Roman, a declarat că localnicii din Benic au cerut în urmă cu câteva zile sprijinul deputatului Teodor Atanasiu pentru a li se rezolva problema alimentării cu apă.
„În urmă cu câteva zile, la o întâlnire cu cetăţenii, primarului Romulus Raica şi deputatului Teodor Atanasiu li s-a cerut sprijinul pentru introducerea apei la intrare în Benic. Din cauza secetei din vară, mai multe fântâni au secat iar cetăţenii din Benic erau nevoiţi să meargă după apă la Mesentea. Lucrările de alimentare cu apă au început şi în două săptămâni apa va ajunge la intrare în Benic”, a spus Florin Roman.
Investiţia este demarată în urma demersurilor pe care deputatul Teodor Atanasiu şi primarul liberal al comunei Galda de Jos, Romulus Raica, le-au făcut pentru a găsi fondurile necesare pentru finanţarea alimentării cu apă a localităţii Benic.
Edilul din Galda de Jos îşi propune în primăvară să introducă şi canalizarea la Benic, iar pentru acest proiect a cerut din nou sprijinul deputatului Teodor Atanasiu pentru a face demersuri la Guvern pentru alocarea sumelor necesare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea