Rămâi conectat

Politică Administrație

Alegeri parlamentare în Alba – averile candidaților din Colegiul nr.5 Deputați Munții Apuseni

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*Alegeri parlamentare în Alba – averile candidaților din Colegiul nr.5 Deputați Munții Apuseni

Data alegerilor parlamentare se apropie cu pași repezi iar până la debutul campaniei electorale mai sunt doar câteva zile, deși ”gurile rele” ar spune că unii dintre candidați au ”furat startul” și au ieșit deja cu declarații și promisiuni.

Pe lângă programele electorale cu care fiecare aspirant la un fotoliu de senator sau deputat va ieși să convingă electoratul să-i dea votul, considerăm că și situaţia materială a celor ce vor să reprezinte un colegiu din județ poate fi unul dintre criteriile luate în considerare de alegători. De aceea vă prezentăm mai jos averile candidaților din Colegiul de Deputați nr.5 (Munții Apuseni), așa cum rezultă din cele mai recente declarații de avere.

*Corneliu Olar (ARD), actual deputat în Parlamentul României, deține 20.500 mp de teren (intravilan,pădure și pășune) în Alba Iulia, comuna Horea și în localitatea Beliș (jud. Cluj); o casă de 100 mp și o pensiune (200 mp) în comuna Horea și o cabană de 95 mp în Alba Iulia. De asemenea, are un autoturism BMW fabricat în anul 2009. Are economii la bancă de 145.644 de lei și nu are credite iar venitul său din ultimul an este în valoare de 50.784 de lei (indemnizația de deputat).

*Ioan Dîrzu (USL): este vicepreşedinte „Albalact” SA, membru în Colegiul Medicilor Veterinari din România. Deține împreună cu soția un teren agricol, în Cărpiniș, cu o suprafață de 10.000 mp h, cumpărat în 2002, 2 case – una în Alba Iulia, în suprafață de 130 mp, moștenită în 2005 și o altă casă în Cărpiniș, de 100 mp, moștenită în 1987 și deține un autoturism Skoda Octavia fabricat în 2000. Are depozite bancare în valoare de 125.000 lei; deține acțiuni în valoare totală de 414.000 de lei SC „Prefera Foods” SA și la SC ”Albalact” SA și a împrumutat o persoană fizică cu suma de 15.000 de euro. A vândut în ultimul an un apartament în valoare de 40.000 de euro și acțiuni la SSIF Avantgarde Finance SA în valoare de 24.000 de lei. A obținut în ultimul an un venit propriu de 231.644 de lei (în calitate de președinte al consiliului de administrație și director general la SC Prefera Foods SA, vicepreședinte al consiliului de administrație la SC Albalact SA și indemnizația de consilier județean).

*Ioan Marincaș (PP-DD) este pensionar MAI: deţine 3.171 mp de teren intravilan în Alba Iulia, o casă de 914 mp cumpărată în anul 2008 şi un apartament de 79 mp în Alba Iulia, cumpărat în anul 2009, are 2 autoturisme Volkswagen şi Matiz fabricate în 2000 și 2006. Nu are depozite în bănci, are un credit în valoare de 9.984 de euro şi a obţinut din pensie un venit total de 20.600 în ultimul an.

*Atila Szucs (UDMR) este agent de turism la Asociația Culturială Maghiară Abrud și Roșia Montană și asociat la AF Briliant Abrud. Deține împreună cu soția 980 mp teren intravilan, o casă de 120 mp și un autoturism Audi fabricat în anul 2005. Nu are nici depozite în bănci, nici credite iar veniturile personale din ultimul an s-au cifrat la valoarea totală de 16.547,26 lei (din salariul de agent de turism și bijutier – 47,26 lei).

*Melinda Kiraly (Partidul Popular Maghiar din Transilvania): este consilier local la CL Rimetea. Deține împreună cu fratele său o casă de 360 mp, nu are autoturism, depozite în banci sau credite. Înultimul an a obținut venituri proprii în valoare de 2.340 de lei (indemnizația de consilier local) și 400 de lei din pensie alimentară.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Daia Română: Silviu-Mihai Moldovan, un tânăr pentru viitor!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Daia Română: Silviu-Mihai Moldovan, un tânăr pentru viitor! USR Daia Română are plăcerea să anunțe desemnarea lui Silviu-Mihai Moldovan, candidat pentru funcția de primar al comunei Daia Română. Cu o viziune proaspătă și un plan ambițios de dezvoltare, Silviu este hotărât să contribuie la dezvoltarea și prosperitatea locală. În vârstă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea