Rămâi conectat

Politică Administrație

Alegeri parlamentare în Alba – averile candidaților din Colegiul nr.2 Senat Sebeș – Blaj – Aiud – Ocna Mureș

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

*Alegeri parlamentare în Alba – averile candidaților din Colegiul nr.2 Senat Sebeș – Blaj – Aiud – Ocna Mureș

Data alegerilor parlamentare se apropie cu pași repezi iar până la debutul campaniei electorale mai sunt doar câteva zile, deși ”gurile rele” ar spune că unii dintre candidați au ”furat startul” și au ieșit deja cu declarații și promisiuni.

Pe lângă programele electorale cu care fiecare aspirant la un fotoliu de senator sau deputat va ieși să convingă electoratul să-i dea votul, considerăm că și situaţia materială a celor ce vor să reprezinte un colegiu din județ poate fi unul dintre criteriile luate în considerare de alegători. De aceea vă prezentăm mai jos averile candidaților din Colegiul nr.2 Senat (Sebeș – Blaj – Aiud – Ocna Mureș), așa cum rezultă din cele mai recente declarații de avere.

*Alexandru Pereș (ARD), în prezent senator în Parlamentul României. Deține împreună cu soția 684 mp teren intravilan, o casă de 116 mp și o casă de 242 mp, în Alba Iulia, nu are autoturism. Deține bijuterii în valoare de 7.700 de lei, icoane pe lemn evaluate la 3.000 de lei și obiecte de mobilier Biedermeyer în valoare de 20.000 de lei. Nu are depozite în bănci și are o datorie de 5.000 de euro la o persoană fizică (cu scadență în 2012). Veniturile proprii din ultimul an sunt în valoare de 57.835 lei (indemnizația de senator).

*Nicolae Dobra (USL), în prezent senator în Parlamentul României. Deține, împreună cu rudele, terenuri în suprafață totală de 3.598 mp în Sebeș și Alba Iulia (intravilan și din alte categorii), o casă de 188 mp în Sebeș și un autoturism Renault Laguna fabricat în 2001. Are investiții de 133.060 de lei la editura Alexandria SRL și la SC Agrotur Montana SRL. Nu are depozite în bănci dar are datorii de 27.250 de euro, 28.000 franci elvetieni și 40.000 de lei. Veniturile sale din ultimul an sunt în valoare totală de 58.120 de lei (din indemnizația de senator și pensia MAPN).

*Dorin Pocol (PP-DD) este consilier local în CL Alba Iulia și administrator al Agenţiei Imobiliare Romidia. Deţine 2.820 mp de teren în Alba Iulia (cumpărat în 2006 şi 2010), un apartament cumpărat în 1992 şi 2 autoturisme (un Porsche Cayenne S fabricat în 2003 şi un Nissan Micra fabricat în 2005). În ultimul an a obţinut un venit propriu de 14.400 de lei ca administrator la Romidia şi 4.000 de lei ca partener la Necc Telecom.

*Janos Palosy (UDMR) este director tehnic la SC Romabelt Imp-Exp Tîrgu Mureș. Deține împreună cu rudele 835 mp de teren intravilan în Ocna Mureș, un apartament de 75 mp și două case (de 150 și 100 mp) în același oraș. Are două autoturisme Volkswagen Passat (fabricate în 1987 respectiv 2006). Nu are depozite sau credite la bănci iar venitul obținut înultimul an a fost de 21.156 de lei (din salariul de director).

*Laszlo Antal Bosze (Partidul Popular Maghiar din Transilvania), locuiește în Oradea și este șomer. Deține împreună cu soția un teren de 2.769 mp în Toplița, două apartamente (de 61 și 72 mp) în Oradea și o casă de vacanță de 56 mp în Toplița. Nu deține autoturism și nu are depozite sau credite la bănci. Venitul propriu din ultimul an a fost de 13.000 de lei (din salariul de sunetist la Teatrul din Oradea).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european

Ziarul Unirea

Publicat

în

Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european O nouă recunoaștere europeană pentru Alba Iulia: Consiliul Europei ne-a oferit Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa! Citește și: FOTO | Lucrările pentru o nouă parcare în municipiul Alba Iulia, aproape finalizate. Câte locuri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea