Ziarul Unirea

Alegeri parlamentare în Alba – averile candidaților din Colegiul nr.1 Deputați – Alba Iulia

PNL - Alegeri Locale Partiale - 27 iunie

Alegeri parlamentare în Alba – averile candidaților din Colegiul nr.1 Deputați – Alba Iulia

Data alegerilor parlamentare se apropie cu pași repezi iar până la debutul campaniei electorale mai sunt doar câteva zile, deși ”gurile rele” ar spune că unii dintre candidați au ”furat startul” și au ieșit deja cu declarații și promisiuni.

ELIT

Pe lângă programele electorale cu care fiecare aspirant la un fotoliu de senator sau deputat va ieși să convingă electoratul să-i dea votul, considerăm că și situaţia materială a celor ce vor să reprezinte un colegiu din județ poate fi unul dintre criteriile luate în considerare de alegători. De aceea vă prezentăm mai jos averile candidaților din Colegiul de Deputați nr.1 (Alba Iulia), așa cum rezultă din cele mai recente declarații de avere.

*Dorin Nistor (ARD): fost director la Garda Financiară și la OIR POSDRU, deține terenuri intravilane și agricole în suprafață totală de 7.358 mp în Alba Iulia, Sebeș și Pianu de Jos; are o casă de 116 mp construită în 2009 și un apartament de 55 mp, cumpărat în anul 1995, ambele în Alba Iulia; deține un autoturism Peugeot fabricat în anul 2001); are credite în valoare totală de 83.000 de euro (din bănci și de la o persoană fizică) iar veniturile personale din ultimul an au fost de 60.335 de lei, din salarii, plus 3.600 de lei din închirierea apartamentului.

*Călin Potor (USL), în prezent deputat în Parlamentul României: deţine împreună cu soţia terenuri în suprafaţă totală de 38.812 mp, provenite din moşteniri, un apartament de 48,5 mp cumpărat în 1992, 2 case (una de 182 mp cumpărată în anul 2002 iar alta de 202 mp moştenită în anul 2011) şi un spaţiu de producţie de 112 mp, construit în anul 1999. Are 2 autoturisme fabricate în 2005 şi 2007 şi o motocicletă din 2001. Nu are depozite în bănci însă are un credit în valoare de 100.000 de franci elveţieni iar veniturile proprii în anul 2011 au fost de 62.826 de lei din indemnizaţia de deputat şi 4.150 de euro din închirierea apartamentului şi spaţiului de producţie.

*Dorin Şerdean (PP-DD), în prezent viceprimar al municipiului Alba Iulia are terenuri de 2.622 mp, o casă de 110 mp şi o casă de vacanţă de 70 mp, un credit de  20.000 de euro şi un venit propriu de 18.000 de lei în ultimul an (din salarii obținute înaintea preluării funcției publice, la SC Abado Synergic Development Broker și SC Fininvest Management Marketing).

*Csaba Toth (UDMR), este inginer viticol la Arhiepiscopia Romano-Catolică din Alba Iulia. Nu are terenuri; deține, împreună cu soția, un apartament de 73 mp în Alba Iulia și un autoturism Dacia Logan fabricat în anul 2000. Are depozite în bănci de 123.000 de lei și 5.800 de euro și nu are credite. Veniturile personale din ultimul an au fost de 24.562 de lei, din salariul de inginer.

*Nicolae Bogdan Huja (PRM): este inginer la SC Concordia SRL și are domiciliul în Cluj-Napoca; nu are terenuri, deține un apartament de 35 mp în Cluj-Napoca iar veniturile sale personale în ultimul an au fost de 8.400 de lei (din salariul de inginer)

 

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

Te-ar putea interesa și:

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Cristian Oniciu: startul spre mai bine: Experienţă liberală în administraţia locală la Ciuruleasa

Partidul Naţional Liberal mi-a încredinţat onoarea şi responsabilitatea de a candida pentru Primăria comunei Ciuruleasa, de a mă înscrie într-o… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

7 Comentarii

Gogomanul 2 noiembrie 2012 at 20:31

Si Audi cu care se plimba toata ziua dl. Nistor, e al amantei?
De ce nu-l declara? Chiar crede ca suntem toti prosti?

G 2 noiembrie 2012 at 20:36

Mai are el si alte bunuri nedeclarate asa ca stai linistit.

anonim de frica, in"' democratie'' 2 noiembrie 2012 at 21:02

Chiar nu se vede,suntem toti orbi?toate aceste festivaluri ,spectacole,sunt o fabrica de produs bani.Vedeti averile mascate ale primarului,viceprimarilor si neamurile lor,toti angajati la stat cu salarii de 1500-2000 lei dar cu averi de milioane de euro.IN ULTIMII 4-5 ANI S-AU IMBOGATIT DE PARCA AR AVEA GASCA CU OUL DE AUR SI S-AR OUA DE 2 ORI PE ZI.
Unde e DNA-ul local,mai suntem chiar titi prosti sau doar lasi?
Se va ajunge in cel mai scurt timp la revolta ca si cea a lui Horea,dar nu cred ca acum vor mai scapa grofii locali.
Cand te gandesti ca Horea a fost tras pe roata pentru neamul oropsit si acum cetatea si toate afacerile sunt pe mana noilor grofi ,bani sifonati din Festivaluri(multi,foarte multi bani furati),concerte si circ ieftin ca alta activitate productiva in oras nu mai este.

@anonim de frica, in"' democratie'' 3 noiembrie 2012 at 17:03

Ne-ar prinde bine niste dovezi, ca sa te credem. Poti sa ni le oferi tot asa ca anonim. Daca nu cred ca folosesti anonimatul doar de frica unui proces de calomnie.

Gogu 3 noiembrie 2012 at 8:58

Nistore, cum poți fi atât de nesimtit si de nerusinat, încât sa alergi așa mult după funcții. Sau crezi ca imunitatea parlamentara o sa te ajute sa scapi? Gunoaiele se duc la groapa, nu la Parlament.

ducu 3 noiembrie 2012 at 13:24

bai frustratilor mai lasati-l in pace pe Domnul Nistor…VA OMOARA INVIDIA ASTA PE TOTI…..si tu gogule gunnoiule…ingroapate

ionut 3 noiembrie 2012 at 13:39

ideea e ca acolo se declara ce ai oficial cu acte.ca ai 20 de masini si 5 case dar pe numele altora,e alta mancare de peste,deci nu are nici o relevanta declaratiile astea

Comentariile sunt oprite