Rămâi conectat

Actualitate

Alegeri locale: De ce PNG-CD votează Teodor Atanasiu şi Călin Potor

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

    De când a început campania electorală şi am declarat sprijinul nostru pentru candidaturile domnului Teodor Atanasiu la preşedinţia Consiliului Judeţean şi a domnului Călin Potor la primăria municipiului Alba Iulia, am fost întrebaţi de mai mulţi conjudeţeni care sunt argumentele luării aceste decizii.
lPentru Teodor Atanasiu:
– este un om al judeţului Alba, născut, crescut şi care trăieşte în municipiul Alba Iulia, ştiind toate problemele sociale şi economice ale comunităţii.
– este printre puţinii demnitari care în momentul în care a fost acuzat că a luat decizii greşite (deşi pe nedrept), şi-a depus demisia din funcţia de ministru al apărării şi s-a pus la dispoziţia legii.
– în timpul mandatului său ca ministru al apărării s-a renunţat la obligativitatea stagiului militar.
– are în vedere implementarea unei strategii de dezvoltare economico-industrială, prin crearea a cinci zone de dezvoltare, avându-se în vedere specificul fiecărei zone.
lPentru Călin Potor:
– este singurul parlamentar al judeţului Alba aflat la putere şi care în momentul în care a văzut că deciziile puterii duc ţara într-o direcţie greşită a trecut în opoziţie, luând atitudine prin votul său din Parlament.
– este singurul candidat la funcţia de primar al municipiului Alba Iulia care are în programul său reabilitarea termică a tuturor locuinţelor (case şi apartamente) cu fonduri de la bugetul local şi din fonduri europene.
– construirea de locuinţe de tip modular într-un timp rapid şi la un preţ accesibil pentru tineri şi familii nevoiaşe.
– este singurul candidat care şi-a pus problema preţului foarte mare al apei potabile şi al ridicării gunoiului menajer.
– este un om al locului care prin atitudinea sa deschisă va reuşi să atragă investitori pentru a crea locuri de muncă.
Aceste argumente au stat la baza deciziei Organizaţiei Judeţene a PNG-CD atunci când am luat hotărârea de a-i sprijini pe Teodor Atanasiu la preşedinţia Consiliului Judeţean şi pe Călin Potor pentru candidatura la primăria municipiului Alba Iulia, considerând că este o echipă puternică de oameni ai locului pentru Alba.
PNG-CD îi sfătuieşte pe toţi membrii şi simpatizanţii – în special cei tineri – să meargă la vot pentur a schimba culoarea politică a judeţului Alba într-una de încredere şi optimism!
Pentru noi, votul tău contează!

Biroul de presă PNG-CD Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Primele DECIZII au ajuns la pensionari prin poștă

Bera Larisa

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Primele DECIZII au ajuns la pensionari prin poștă Peste jumătate de milion de decizii de recalculare a pensiilor au fost înmânate beneficiarilor de către Poşta Română, vineri, în prima zi de distribuire, informează compania printr-un comunicat, potrivit Agerpres. Citește și: PENSII 2024 | Poșta Română începe distribuirea deciziilor de recalculare a pensiilor. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea