Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Alegeri locale: De ce PNG-CD votează Teodor Atanasiu şi Călin Potor

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    De când a început campania electorală şi am declarat sprijinul nostru pentru candidaturile domnului Teodor Atanasiu la preşedinţia Consiliului Judeţean şi a domnului Călin Potor la primăria municipiului Alba Iulia, am fost întrebaţi de mai mulţi conjudeţeni care sunt argumentele luării aceste decizii.
lPentru Teodor Atanasiu:
– este un om al judeţului Alba, născut, crescut şi care trăieşte în municipiul Alba Iulia, ştiind toate problemele sociale şi economice ale comunităţii.
– este printre puţinii demnitari care în momentul în care a fost acuzat că a luat decizii greşite (deşi pe nedrept), şi-a depus demisia din funcţia de ministru al apărării şi s-a pus la dispoziţia legii.
– în timpul mandatului său ca ministru al apărării s-a renunţat la obligativitatea stagiului militar.
– are în vedere implementarea unei strategii de dezvoltare economico-industrială, prin crearea a cinci zone de dezvoltare, avându-se în vedere specificul fiecărei zone.
lPentru Călin Potor:
– este singurul parlamentar al judeţului Alba aflat la putere şi care în momentul în care a văzut că deciziile puterii duc ţara într-o direcţie greşită a trecut în opoziţie, luând atitudine prin votul său din Parlament.
– este singurul candidat la funcţia de primar al municipiului Alba Iulia care are în programul său reabilitarea termică a tuturor locuinţelor (case şi apartamente) cu fonduri de la bugetul local şi din fonduri europene.
– construirea de locuinţe de tip modular într-un timp rapid şi la un preţ accesibil pentru tineri şi familii nevoiaşe.
– este singurul candidat care şi-a pus problema preţului foarte mare al apei potabile şi al ridicării gunoiului menajer.
– este un om al locului care prin atitudinea sa deschisă va reuşi să atragă investitori pentru a crea locuri de muncă.
Aceste argumente au stat la baza deciziei Organizaţiei Judeţene a PNG-CD atunci când am luat hotărârea de a-i sprijini pe Teodor Atanasiu la preşedinţia Consiliului Judeţean şi pe Călin Potor pentru candidatura la primăria municipiului Alba Iulia, considerând că este o echipă puternică de oameni ai locului pentru Alba.
PNG-CD îi sfătuieşte pe toţi membrii şi simpatizanţii – în special cei tineri – să meargă la vot pentur a schimba culoarea politică a judeţului Alba într-una de încredere şi optimism!
Pentru noi, votul tău contează!

Biroul de presă PNG-CD Alba

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România, printre țările cu cea mai mică speranță de viață din UE. Cine se află sub noi în clasament

Bogdan Ilea

Publicat

în

România, printre țările cu cea mai mică speranță de viață din UE. Cine se află sub noi în clasament România este a 3-a țară cu cea mai mică speranță de viață din UE, doar două țări fiind mai slabe la acest capitol decât noi. La partea opusă a clasamentului se află țări precum Spania sau […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea