Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

ALEGERI LOCALE 2020, în Alba. Ion Dumitrel câștigă, detașat, un nou mandat pentru președinția Consiliului Județean Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ion Dumitrel câștigă, detașat, un nou mandat pentru președinția Consiliului Județean Alba

Candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean Alba, a câștigat clar un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Alba, potrivit numărătorii paralele efectuate de PNL. Dumitrel a ocupat, neîntrerupt, funcția de președinte al CJ Alba din anul 2005.

După numărarea voturilor din 220 de secții, Ion Dumitrel conduce în mod categoric cu 61%, iar PNL are 56%, fapt care i-ar asigura o majoritate confortabilă care i-ar permite să pună singur cei doi vicepreședinți.

Rezultatele sunt parțiale, dar e puțin probabil să mai fie modificări esențiale până când vor fi numărate toate voturile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea