Rămâi conectat

Politică Administrație

ALDE Alba primește PNL-iști care vor să candideze la parlamentare: ”Primim oameni cu gândire de dreapta, liberală”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Conducerea ALDE Alba, prin copreședinții Ioan Lazăr și Ovidiu Jidveian, a anunțat, vineri, că partidul este dispus să primească membri PNL, chiar să-i susțină să candideze la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

”În ultimul timp, tot mai mulți lideri ai vechiului PNL vin în ALDE. Și noi suntem dispuși să primim pe oricine din PNL. ALDE e deschis celor din PNL, chiar și celor care vor să candideze pentru parlamentare. Încă nu e prea târziu”, a spus Ioan Lazăr, în cadrul unei conferințe de presă.

Întrebat dacă se referă la cei nemulțumiți din PNL Alba, Ioan Lazăr a declarat că nu vrea să vină nemulțumiții, ci liberalii.

La rândul său, Ovidiu Jidveian a declarat că ALDE primește în organizație oameni care au ”gândire de dreapta, liberală”.

”Eu am profesie și gândire liberală. Am ajuns în PSD printr-o conjunctură. Eram coleg cu Ioan Rus și au avut nevoie de tineri. Așa a fost pe vremuri și am rămas consecvent. În momentul când nu m-am mai regăsit acolo, am găsit cel mai liberal partid de pe eșicherul politic. PNL-ul nu e liberal, e băsist, e PDL-ul vechi”, a spus Jidveian.

Întrebați ce candidați are ALDE Alba pentru alegerile parlamentare, Ioan Lazăr a spus că a cerut organizațiilor din teritoriu să vină cu propuneri, care vor fi analizate, iar ordinea pe liste se va stabili în funcție de munca depusă, notorietate, ieșiri în presă și alte criterii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea