Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Albinuţa „Propolis C” ajunge la Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Albinuta PropolisOraşul Cugir demarează în premieră începând de săptămâna viitoare un program de manifestări consacrat promovării produselor pe bază de propolis, unul dintre cele mai „medicinale” produse apicole, cu sute de indicaţii, folosit în scopuri farmaceutice din cele mai vechi timpuri.

 Demersul este susţinut de Farmacia „Farmex” din Cugir care împlineşte 20 de ani de activitate şi care în acest an aniversar a pregătit mai multe surprize pentru locuitorii oraşului constând în activităţi de educare a populaţiei, conferinţe medicale, cadouri şi premii. După cum ne-a spus farmacistul Bogdan Petric, un prim moment din şirul de acţiuni organizate de „Farmex Cugir” va avea loc luni 17 martie, începând cu ora 15.30, în faţa farmaciei situate pe b-dul Alexandru Sahia (vis- a-vis) de magazinul “Prichindel”.

 Este ziua în care la Cugir va sosi „Albinuţa Propolis C”, eveniment aşteptat cu mare bucurie de cei mici prilej cu care aceasta va împărţii copiilor mostre, cadouri, baloane etc, iar farmacia Farmex va face şi o promoţie cu produse pe bază de propolis, Vitamina C şi Echinacea.

“Este un bun prilej pentru ca cei interesaţi de produsele propolis să câştige una din cele 14 excursii organizate la Disneyland-Paris pentru o familie sau unul din cele 3.000 de premii Instant oferite de firma Propolis C, în parteneriat cu farmacia Farmex Cugir’’, a precizat Bogdan Petric. (C.P.)

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tradiţii şi obiceiuri de 1 Mai – Ziua Internaţională a Muncii. Cum a ajuns această zi liberă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Obiceiuri și tradiții de 1 Mai – Ziua Internaţională a Muncii • Semnificația zilei de 1 Mai și scurte repere istorice. În anul 1889, Congresul Internaționalei Socialiste a decretat ziua de 1 mai ca Ziua Internațională a Muncii, în memoria victimelor grevei generale din Chicago, ziua fiind comemorată prin manifestații muncitorești. Cu timpul, 1 mai a devenit sărbătoarea muncii în majoritatea țărilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea