Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Oameni şi locuri

VIDEO: Albaiulienii Flaviu şi Ricky în semifinale la „Românii au talent”. Sprijină şi tu talentele locale să se afirme!

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Flaviu şi Ricky vor fi prezenţi în semifinala „Românii au talent”. Aceştia au reuşit să impresioneze juriul şi publicul prin originalitatea lor şi prin  talentul pe care îl dovedesc în paşi de dans. În urmă cu câteva zile, Fundaţia Comunitară Alba împreună cu  Primăria Municipiului Alba Iulia şi Consiliul Judeţean Alba au demarat campania „Sprijină talentele locale să se afirme”. Ca urmare a campaniei realizate de aceştia, ţin să menţionez că  pe reţeaua de socializare Facebook în prezent, mai exact azi dimineaţă, un număr de 10.202 de utilizatori Facebook au fost conectaţi la această campanie de susţinere a celor doi tineri din Alba Iulia în demersul lor de a se califica în finala „Românii au talent”, asta însumând tot atâtea voturi pentru conjudeţenii noştri Flaviu şi Ricky. Surpinzător, dar în acelaşi timp îmbucurător faptul că în mai puţin de o săptămână s-au conectat atât de mulţi oameni. Eu, sincer, cred sau cel puţin am constatat că nicio altă campanie locală de promovare a unui eveniment sau orice altceva nu a strâns atâţia susţinători într-un timp atât de scurt.
„Un ţigan şi un român cu suflet bun, au venit să vă danseze”, au spus băieţii la începutul show-ului.
Rikcy a făcut furori pe scena de la Românii au talent cu un dance electric iar Flaviu a făcut show pe maneaua lui Sandu Ciorbă intitulată „Aragaz cu butelie”.


Flaviu fara s si Ricky pe happyhour.protv.ro

Iată care a fost reacţia juriului: “Eu nici nu-mi dau seama care dintre voi e ţigan şi care nu. De fapt, nici nu mă interesează!” le-a spus Andi tinerilor. La rândul lui, Mihai Petre i-a felicitat pentru prestaţia lor: „Nu am crezut că cineva mă poate face să mă distrez pe un text atât de profund şi complex ca Aragaz cu butelie! Andra a glumit: „Chiar mă gândeam, n-o să danseze nimeni aici pe Sandu Ciorbă!”.

Flaviu Mârza (fără „s”! pentru că nu-i place), născut pe data de 22 februarie 1991, este student în anul II la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia la Facultatea de Ştiinţe, specializarea Marketing.

Alexandru Dodi (Ricky cum i se spune) este născut pe 12 aprilie 1998, este elev în clasa a VIII-a la Şcoala gen. din cadrul  Colegiului Tehnic „Dorin Pavel” din Alba Iulia.

Mama lui Flaviu Mîrza, Nicoleta Mîrza ne-a contactat telefonic, şi ne-a rugat să transmitem muţumiri prefectului Ştefan Bardan pentru sprijinul acordat în asigurarea unui mijloc de transport precum şi d-lor Ion Dumitrel – preşedintele CJ Alba şi Clement Negruţ deputat de Alba pentru sprijinul financiar acordat.

Vino şi tu în sprijinul lor! Urmăreşte-i şi votează-i mâine, de la orele 20:30 pe PRO TV!

Alexandra MATEŞ



Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Oameni şi locuri

Oameni şi locuri

10 decembrie: Sfinții Mucenici Mina, Ermoghen și Eugraf, pomeniți în calendarul creștin ortodox

Ziarul Unirea

Publicat

în

10 decembrie: Sfinții Mucenici Mina, Ermoghen și Eugraf, pomeniți în calendarul creștin ortodox Conform izvoarelor literare, sfinţii Mucenici Mina, Ermoghen şi Evgraf au trăit în timpul împăratului Maximin Daza (305-314). În vremea aceea, în Alexandria (Egipt) au apărut mari tulburări între creştini şi păgâni. Împăratul Maximin a trimis pe unul din slujitorii săi de neam […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea