Rămâi conectat

Curier Județean

Albaiulianul Francisc Oscar Gal, numit secretar de stat la Ministerul Muncii și Solidarității Sociale

Bera Larisa

Publicat

în

Albaiulianul Francisc Oscar Gal, numit secretar de stat la Ministerul Muncii și Solidarității Sociale

Francisc Oscar Gal din Alba Iulia a fost numit secretar de stat la Ministerul Muncii și Solidarității Sociale printr-o decizie emisă de prim-ministrul Marcel Ciolacu pe 3 iulie, publicată ulterior în Monitorul Oficial.

Citește și: Categoria de români care ar putea primi mai mulți bani la salariu: Anunțul făcut de Ministerul Muncii

Anterior acestei numiri, Gal a deținut funcția de subsecretar de stat în același minister din ianuarie 2022. În această perioadă, el a coordonat și monitorizat Comisiile pentru Dialog Social la nivelul administrației centrale și locale, a gestionat relațiile cu partenerii sociali, sindicatele și patronatele și a fost responsabil pentru transpunerea în legislația națională a reglementărilor europene privind sănătatea și securitatea în muncă.

Originar din Alba Iulia, Francisc Oscar Gal este absolvent al Colegiului Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia. A urmat studiile superioare la Institutul de Mine din Petroșani și a obținut un master în Management financiar, contabil și administrativ la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Dilema unui ghid de turism: ”De ce aș mai face acest lucru? Sunt atâția oameni plătiți cu bani grei pentru a promova Alba Iulia”

Bera Larisa

Publicat

în

Dilema unui ghid de turism: ”De ce aș mai face acest lucru? Sunt atâția oameni plătiți cu bani grei pentru a promova Alba Iulia” Dan Chindriș, unul dintre cei mai cunoscuti ghizi de turism din Alba Iulia, a abordat pe pagina de socializare subiectul privind posibilitate de promovare a orașului Alba Iulia, în afara țării. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea