Albaiulianul Florin Ganea, autorul jafului armat la o casă de schimb valutar, își va petrece următorii ani după gratii

Paul Voicu - Primar 2020

Curtea de Apel Alba Iulia a pronunțat sentința în dosarul în care albaiulianului Florin Ganea a fost trimis în judecată pentru tâlhărie calificată. Acesta a fost condamnat la 2 ani și 3 luni de închisoare, sentința fiind definitivă.

arestat jafDecizia Curții de Apel: “Admite apelul formulat de partea civilă S.R. împotriva sentinţei penale nr. 247/2015 pronunţată la 27 mai 2015 de Judecătoria Alba Iulia, în dosar nr. 1579/176/2015 şi în consecinţă: Desfiinţează în parte sentinţa penală atacată numai sub aspectul laturii civile privind neacordarea daunele materiale şi procedând la o nouă judecată în aceste limite: obligă pe inculpatul G.F. şi la plata sumei de 384 lei cu titlu de daune materiale către partea civilă S.R. Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei penale atacate. În baza art. 424 alin. 3 Cod procedură penală şi art. 72 Cod penal, deduce din pedeapsa aplicată inculpatului perioada reţinerii şi arestării preventive, începând cu data de 2 martie 2015, până la data de 24 iunie 2015. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi 24 iunie 2015.“

ELIT

Reamintim că infracțiunea s-a produs în după amiaza zilei de 2 martie a.c., când Florin Ganea, în vârstă de 46 de ani, cunoscut cu antecedente penale, a ameninţat-o cu o armă şi a agresat-o pe angajata unei case de schimb valutar situată pe B-dul Revoluţiei din municipiul Alba Iulia şi a sustras suma de 6.013 lei şi 825 euro.

Bărbatul a încercat să-şi asigure scăparea însă, în circa 5 minute de la comiterea faptei a fost prins de patrula mixtă format din poliţist şi jandarm, cu sprijinul important al unui cetăţean care, observând evenimentul, a pornit din proprie iniţiativă în urmărirea făptaşului şi în acelaşi timp, prin intermediul apelului la 112, a oferit indicii utile poliţiştilor care au condus la identificarea şi imobilizarea autorulu

Mihail David - 2020

Florin Ganea a fost trimis în judecată în data de 18 martie a.c., pentru tâlhărie calificată.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Așa zis-a Burebista 3 iulie 2015 at 23:04

Trebuie menționat că cetățeanul care l-a prins pe infractor se numește Radu Marta.
La câte articole beneficiază autorul jafului, iar cetățeanul onorabil nu are parte nici măcar să i se pomenească numele, ne spune în ce țară trăim și ce ziar citim.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...