Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Albaiulianul Alexandru Preda, unul dintre finaliștii Galei Naționale a Voluntarilor 2017

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Federația VOLUM – Federația Organizațiilor care sprijină Dezvoltarea Voluntariatului în România, organizează Gala Națională a Voluntarilor, cel mai amplu eveniment anual de premiere a meritelor voluntariatului din întreaga țară. Pentru al șaptelea an consecutiv, evenimentul reunește organizații neguvernamentale, instituții publice și companii, pentru a oferi o binemeritată recunoaștere publică a oamenilor care dăruiesc în mod constant din timpul, energia și abilitățile lor pentru a se implica în comunitate.

Unul dintre finaliștii la categoria voluntarul anului 2017, la care au fost nominalizați 43 de inși, este și albaiulianul Alexandru Preda, voluntarul asociației SPEROMAX Alba. În vârstă de 22 de ani, este licențiat în informatică la Universitatea „1 Decembrie 1918“ Alba Iulia.

El este webmaster-ul asociației din iulie 2015. Se ocupă de site-ul asociației, de baza de date cu pacienții, de baza de date cu serviciile oferite pacienților. Impactul adus asociației de către Alexandru este unul foarte mare, deoarece facilitează accesul specialiștilor și al angajaților asociației la informațiile despre pacienți și este activ implicat în proiectul CIC Alba și CIC Alba Iulia (Centrul de Informare și Consiliere).

Lista completă cu finaliștii de anul acesta poate fi accesată direct pe site-ul Galei Naționale a Voluntarilor – http://www.galavoluntarilor.ro/finalisti, unde aveți posibilitatea de a vota voluntari, proiecte de voluntariat, echipe și coordonatori de voluntari până pe 7 decembrie, ora 23.59, pentru Premiul Publicului, oferit în seara de premiere pentru fiecare categorie în parte. Câștigătorii vor fi anunțați public și premiați în data de 19 decembrie 2017, la Gala Națională a Voluntarilor de la București.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal O șoferiță de 21 de ani, din Vidra, a fost prinsă la volan cu permisul suspendat. Polițiștii din Câmpeni i-au făcut dosar penal. Citește și: Tânăr din Abrud, prins de polițiști MORT DE BEAT la volan: Avea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea