Rămâi conectat

Curier Județean

Albaiulianca Florina Pauleti vrea un nou mandat în conducerea Cercetașilor României

Unirea Ziarul

Publicat

în

Albaiulianca Florina Pauleti vrea un nou mandat în conducerea Cercetașilor României

Florina Pauleti, fost lider al Centrului Local „Axente Sever” al Organizației Naționale Cercetașii României (ONCR), membru al Consiliului Director al ONCR din 2021, a anunțat că va candidat pentru un nou mandat de 3 ani în același for de conducere.

Îmi doresc ca următorii ani să acordăm atenție tinerilor și contribuției pe care cercetășia o are în dezvoltarea copiilor și tinerilor pentru a deveni cetățeni activi, ambițioși și cu valori bine definite, cât și către crearea unui mediu primitor în care să aibă oportunități de învățare, de a greși, de a cere ajutor și de a primi sprijinul celor din jur.

Îmi doresc ca cercetășia să devină un stil de viață pentru cât mai mulți copii și tineri din România, să ajungem în cât mai multe comunități și să pregătim adulții pentru a le oferi sprijinul de care au nevoie pentru ca cercetășia să devină o mișcare relevantă în dezvoltarea tinerilor.

Citește și: 150 de cercetași albaiulieni pleacă spre “Tărâmul Zmeilor”

Am încredere că un program atractiv și relevant pentru copii și tineri este ceea ce poate oferi, atât organizației cât și tuturor cercetașilor ei, cadrul prin care aceștia pot să se dezvolte ca indivizi, prin dezvoltarea competențelor necesare pe toate cele 6 domenii de dezvoltare.

Avem șansa să facem aceste lucruri doar dacă ca și organizație suntem deschiși să lucrăm împreună, să ne dezvoltăm la nivel local, atât ca indivizi, cât și ca și grupuri de cercetași”, și-a motivat Florina Pauleti intenția de a candida din nou.

Adunarea Generală a ONCR va avea loc în 20 – 21 aprilie, actualul președinte al Cercetașilor României fiind brașoveanca Elena Lupoaea-Petrea, care i-a succedat în funcție albaiulianului Andrei Avram.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit duminică după-masa pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. Citește și: INCENDIU în Alba Iulia, cu degajare de fum, de la o oală cu mâncare uitată pe foc Detasamentul de pompieri Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea