Rămâi conectat

Curier Județean

Albaiulian prins de jandarmi, după ce a sustras mai multe produse dintr-un magazin situat pe Bulevardul Republicii

Bogdan Presecan

Publicat

în

Jandarmii au prins un bărbat care a sustras mai multe produse dintr-un magazin. Acesta riscă să fie urmărit penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Potrivit Jandarmeriei Alba,  “fapta s-a petrecut într-un magazin situat pe Bulevardul Republicii din municipiul Alba Iulia, marţi, 11 martie a.c., în jurul orei 16.00. Angajaţii au observat un bărbat a cărui geacă avea un volum nefiresc de mare şi, bănuind că acesta a sustras produse din incintă au apelat 112 şi au solicitat ajutor. În foarte scurt timp a ajuns un echipaj de jandarmerie care l-a oprit  pe bărbat şi a găsit asupra lui mai multe pachete cu cafea.

Făptuitorul a fost identificat ca fiind Niculae C. (49 de ani), domiciliat în municipiul Alba Iulia şi, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea de către acesta a infracţiunii de furt, pe numele lui  a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate. Actul de sesizare a fost înaintat Poliţiei Municipiului Alba Iulia.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | AVARIE multiplă în rețeaua de medie tensiune de la Sebeș: Aproximativ 600 de utilizatori realimentați cu ajutorul unui generator electric al ISU Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

AVARIE multiplă în rețeaua de medie tensiune de la Sebeș: Aproximativ 600 de utilizatori realimentați cu ajutorul unui generator electric al ISU Alba O avarie multiplă în rețeaua de medie tensiune de la Sebeș a afectat marți, 2 iulie 2024, mai multe zone din municipiu. Aproximativ 600 de utilizatori au fost  realimentați cu ajutorul unui […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea