Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

Alba Mall: „Oraşul Mirilor” – cea mai mare paradă rochiilor de mireasă

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

   Astăzi, la Alba Mall, a avut loc deschiderea oficială a Târgului de Nunţi „Oraşul Mirilor” 2012, un eveniment aflat la cea de-a IV-a ediţie, menit să reunească ofertele în materie de organizare a celui mai fericit eveniment de la începutul vieţii de cuplu. Peste 40 de expozanţi din toată ţara îşi pun creaţiile la dispoziţia cumpărătorilor în centrul comercial Alba Mall din Alba Iulia. Rochii de mireasă inedite, sofisticate sau simple,custume de miri, servicii foto-video, torturi impresionante sau mese festive deosebite, servicii de catering, agenţii de turism, firme de sonorizare, accesorii, coafuri şi machiaje pentru mirese  sunt frumos aranjate la standurile expozanţilor care îşi asteaptă nerăbdători clienţii. Iar pentru cei mai excentrici, un Hummer şi 6 limuzine stau la dispoziţia celor care îşi permit o asemenea extravaganţă.     Toate acestea pot fi probate, admirate, închiriate sau cumpărate în acest sfârşit de săptămână dacă mergeţi la Alba Mall.
Astăzi, în cadrul Târgului de nunţi, la evenimentul  „White Obsession”  a avut loc cea mai selectă paradă a rochiilor de mireasă care a atras atenţia tuturor celor care se pregătesc de nuntă. Rochiile de mireasă au constituit o atracţie irezistibilă. Fie că vor păşi în faţa altarului în acest an, fie că planifică marele moment pentru 2013, reprezentantele sexului frumos au pus ochii pe mai multe rochii de mireasă din zecile de modele expuse de către 12 firme de specialitate din ţară. În holul Sălii de Bal a avut loc o deugstare de vinuri, marca Jidvei, unde un somelier profesionist care urmăreşte vinul din vie până în paharul clientului, le-a   explicat viitorilor miri cum trebuie să-şi aleagă vinul de nuntă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

2 mai – Ziua naţională a tineretului. De când este sărbătorită în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

2 mai – Ziua naţională a tineretului. De când este sărbătorită în România Tinerii românii sărbătoresc începând din 2005, Ziua lor Națională pe 2 mai, instituită prin Legea 425/25.10.2004. Generația adultă de mâine din România își sărbătorește de două ori pe an ziua dedicată tinereții. Din anul 2000, Ziua Internațională a Tineretului se sărbătorește pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea