Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Alba Iulia: Un copil de 12 ani, suspectat că a sustras borsete cu acte şi bani

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr de 21 de ani şi un copil de 12 ani sunt principalii suspecţi de comiterea unui număr de trei furturi, în perioada 19.05.2013 – 24.06.2013.

Astfel, în sarcina lui Marius J., de 21 de ani, din Zlatna şi a unui minor de 12 ani, din Blaj, poliţiştii au reţinut faptul că, în perioada mai sus menţionată au sustras trei borsete cu acte și suma de 2.600 lei aparţinând unor persoane din Alba Iulia.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Faţă de Marius J., s-a luat măsura reţinerii pentru o perioada de 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de „furt calificat”, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 208 aliniatul1, art. 209 aliniatul1, litera a, e și g, aliniatul 2, litera b. din Cod penal, urmând a fi prezentat, în data de 04.07.2013, Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventiva. Suspectul a fost  depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România, printre țările cu cea mai mică speranță de viață din UE. Cine se află sub noi în clasament

Bogdan Ilea

Publicat

în

România, printre țările cu cea mai mică speranță de viață din UE. Cine se află sub noi în clasament România este a 3-a țară cu cea mai mică speranță de viață din UE, doar două țări fiind mai slabe la acest capitol decât noi. La partea opusă a clasamentului se află țări precum Spania sau […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea