Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

Alba Iulia – tărâmul distracţiei. Vezi unde te poţi distra în weekend!

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Albaiulienii vor avea din nou parte de distracţie. Îi aşteaptă un sfârşit de săptămână plin de evenimente.

Vineri

Vineri,  13 iulie 2012, începând cu ora 22.00, la Habitat Galerie din Şanţurile Cetăţii Alba Carolina vă puteţi întâlni cu DJ Grigo, Chill Will şi Dj Sauce. Vă aşteaptă o petrecere pe cinste cu muzică pe ritmuri Electro, Ghetto Funk, Breakbeat şi Hip-Hop! Preţul unui bilet este de 10 lei.

Comicul Cosmin Natanticu de la Deko Cafe, membru al Serviciului Român de comedie, va ajunge vineri, 13 iulie 2012, la Alba Iulia, în spaţiile Ryma. Grija lui este să te prăpădeşti de râs. Aşa că, o porţie de râs, de o oră şi jumătate te va ajuta cu siguranţă să scapi de stresul cotidian. Preţul unui bilet este de 12 lei.

Tot în Şanţurile Cetăţii,  Terasa „Mira Summer” vă aşteaptă să petreceţi clipe de relaxare şi distracţie. Aici vă puteţi da întâlnire cu prietenii pentru a „savura” băuturile răcoritoare şi muzica live. Antynya şi trupa „Vox Electric Band” vă promit o seară de „terapie intensivă”.

 Sâmbătă

Sâmbătă, începând cu ora 22.00, la Ryma, concert Our Band. Preţul unui bilet este de 5 lei. „Vă invităm să ne fiţi alături pentru încă o seară de muzică live la Ryma  cu trupa Our Band din Sebeş”, transmit organizatorii.

Sâmbătă se redeschide Allegria.  Sub lumina reflectoarelor în clubul cu un nou look, la pupitru se va afla Vlad Voina. Nu rata,  te aşteaptă o petrecere pe cinste!

La Habitat, începând cu ora 23.00,  Bon Bon şi Alex Modoi sunt cei care vor face spectacol. Preţul unui bilet este de 5 lei.

“Sâmbătă,  14 iulie 2012, Club Stage te invită să iei parte la cel mai tare show erotic, marca Burlesque, alături de Lori Sax(The man with the sax), Chantal şi VJ Zara de la Music Channel”, transmit

organizatorii.  Preţul unui bilet este de 10 lei.

Iar pentru cei pe care nu i-a convins niciuna din opţiunile de mai sus, Festivalul Cetăţilor Dacice va avea loc sâmbătă şi duminică la Cetatea de Baltă. Demonstraţii de powerlifting, lupte ale dacilor cu romanii, proiecţii de film, cascadorii ecvestre, ritualuri şi dansuri dacice ori concerte cu Trupa Zadar sau Non Profit  sunt doar câteva dintre evenimentele la care puteţi lua parte. Vezi aici programul evenimentului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale

Bogdan Ilea

Publicat

în

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale În fiecare an, la 26 aprilie este marcată Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale. În 2000, statele membre ale Organizaţiei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale (WIPO) au desemnat ziua de 26 aprilie, dată la care, în 1970, a intrat în vigoare convenţia de înfiinţare a WIPO, ca zi dedicată recunoaşterii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea