Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Alba Iulia: Serviciul de ecarisaj va fi concesionat provizoriu, prin negociere directă

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primăria Alba Iulia inițiază procedura de achiziție publică directă pentru activități de capturare, transport la adăpost a câinilor fără stăpân, precum și hrănirea, îngrijirea acestora. În paralel sunt vizate și activitățile medical-veterinare ce se impun, respectiv: tratamente medicale, asigurarea hranei etc.

Această procedură descrie o etapă intermediară, până la finalizarea licitației publice pentru astfel de servicii. Documentația pentru licitație este pregătită urmând să fie publicată în scurt timp pe SEAP, însă până la concesionarea serviciului este absolut necesară acoperirea acestui segment comunitar”, precizează reprezentanții administrației locale.

Persoanele juridice interesate pot obține detalii suplimentare (informații și condiții necesare pentru stabilirea ofertelor) de la Serviciul Administrarea Activităților Domeniului Public. Tel. 0258/813534 sau 0372/586453.

În perioada 2010 – 2012 cheltuiala pentru ecarisaj a fost, în total, de 255.106 lei iar serviciul a fost prestat de firma Salprest Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Începe vacanța de Paște 2024: Câte zile libere au elevii și când se întorc la școală după Paște

Ziarul Unirea

Publicat

în

Începe vacanța de Paște 2024: Câte zile libere au elevii și când se întorc la școală după Paște Elevii vor intra de astăzi, 26 aprilie, în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce la școală miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei. Vacanţa de vară va începe vineri, 21 iunie, după finalizarea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea