Rămâi conectat

Politică Administrație

Alba Iulia: Restanțierii la plata impozitelor mai au o săptămână pentru a beneficia de scutirea de majorări

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Primăria reamintește că restanțierii la plata impozitelor pot beneficia de scutiri de plata majorărilor de întârziere pentru sumele datorate bugetului local al Municipiului Alba Iulia, dacă își achită până la data de 30.04.2013 toate obligaţiile fiscale principale scadente la data de 31.12.2012.

Pentru a beneficia de scutirea la plată, contribuabilii persoane fizice și juridice vor depune, până la data de 30.04.2013 inclusiv, o cerere de acordare a înlesnirilor la plată, la Direcţia de Venituri din subordinea primăriei.

Măsura a fost luată pentru a veni în sprijinul persoanelor fizice și juridice a căror capacitate de plată a scăzut în ultima perioadă din cauza crizei economice. Totodată, reprezentanții administrației locale consideră că aplicarea scutirii de la plata majorărilor de întârziere este de natură să determine stimularea încasării veniturilor la bugetul local.

La data de 31.12.2012 existau 9.078 de contribuabili cu restanțe la plata obligaţiilor fiscale la bugetul local al municipiului Alba Iulia, dintre care 7.916 persoane fizice și 1.162 persoane juridice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | Raul Chiriac, PNL: Ceea ce este rațional nu se măsoară în decibeli

Unirea Ziarul

Publicat

în

Raul Chiriac, PNL: Ceea ce este rațional nu se măsoară în decibeli      În contextul în care opoziția strigă mai tare decât oricine, având senzația că dreptatea aparține celui care o măsoară în decibeli, liniștea dezbaterii despre comasare ar trebui să provină din forța argumentelor. Dacă suntem sinceri cu noi și înțelegem realitatea socială pe care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea