Alba Iulia: Mihai Pandelea a recunoscut că a ucis-o pe Alina Tănăsie și spune că regretă

Mihai Răzvan Pandelea, tânărul din Alba Iulia, bănuit de uciderea Alinei Bianca Tănasie și-a recunoscut fapta în fața procurorilor și spune că regretă, potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, prim-procuror adjunct Daniela Constantin. 

mihai pandelea”Inculpatul a recunoscut modul în care a comis fapta de omor, a regretat,  ne-a precizat că nu își poate explica comiterea acestei fapte, că nu a avut un motiv determinat, iar ulterior a însoțit organele judiciare și procurorul de caz pe raza municipiului Alba Iulia unde a arătat locurile în care a aruncat cele trei telefoane mobile, tableta și inclusiv portofelul cu buletinul victimei Tănăsie. Inculpatul a regretat fapta și își recunoaște vinovăția”, a afirmat prim-procurorul adjunct Daniela Constantin

În cauză urmează să se efectueze și o expertiză medico-legală psihiatrică asupra inculpatului Pandelea Mihai Răzvan.

Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au dispus, la data de 6 ianuarie 2016, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul PANDELEA MIHAI RĂZVAN sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor şi furt calificat.

La data de 7 februarie 2016, inculpatul, aflat în stare de reţinere, a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Alba, care a admis cererea şi a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat faptul că, în noaptea de 2/3 februarie 2016, în timp ce se aflau într-un apartament situat în municipiul Alba Iulia, judeţul Alba, unde locuia cu chirie victima T.A.B. (în vârstă de 23 de ani), inculpatul Pandelea Mihai Răzvan i-a aplicat mai multe lovituri cu două cuţite, leziuni care au condus la decesul acesteia. Ulterior, inculpatul a sustras mai multe bunuri personale ale victimei, respectiv o tabletă, trei telefoane mobile, o geantă personală conţinând portofel, card bancar, acte de identitate şi alte înscrisuri, luând cu el şi cuţitele cu care a comis fapta, în scopul de a acoperi urmele infracţiunii.

În cauză, procurorii au colaborat cu lucrători de poliţie judiciară din cadrul I.P.J. Alba, au beneficiat de suportul tehnic-operativ al Direcţiei de Informaţii şi Protecţiei Internă şi de sprijinul tehnic şi informativ din partea Serviciului Român de Informaţii Alba.

Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Citește și Cine este tânărul albaiulian arestat ca suspect de uciderea Alinei Bianca Tănasie și CUM a comis crima

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Jak spintecatorul 8 februarie 2016 at 15:03

S-au facut doar datoria organele statului pentru care primesc salariile grase,dar unii…..asteapta avansari si poate grade plus o prima speciala de la stat…..Pai de ce ????ca nici strungarul nu primeste bani in plus daca s-a facut doar norma de piese !Pa la grade……

Horea 8 februarie 2016 at 16:33

„În cauză urmează să se efectueze și o expertiză medico-legală psihiatrică asupra inculpatului Pandelea Mihai Răzvan.”

Cu siguranta va fi gasit ca sufera de un soi de NEBUNIE periodica.
I se va aplica un tratament adecvat, si lasat printre pamantenii normali.
Peste ceva timp vom mai citi iarasi despre el ca „regreta fapta și își recunoaște vinovăția.”

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...