Rămâi conectat

Curier Județean

ALBA IULIA: Femeie de 26 de ani găsită cu venele tăiate, într-o maşină pe strada Lalelelor

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O tânără de 26 de ani din Alba Iulia a încercat să se sinucidă miercuri, 4 iulie, tăindu-și cu sânge rece venele de la mână. Aceasta a fost găsită în jurul orei 17.20, plină de sânge, într-un autoturism parcat pe strada Lalelor din Alba Iulia.

Tânăra era încă  în viaţă când a fost găsită și a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba pentru îngrijiri.

Femeia a fost observată de o persoană care locuieşte în zona unde era parcat autoturismul şi a sunat la 112, anunţând Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi Poliţia. Salvarea a ajuns la faţa locului înaintea poliţiştilor şi au transportat-o pe tânără la spital. Medicii de la Urgenţe i-au acordat victimei primul ajutor, însă se pare, că la scurt timp aceasta a fost lăsată să plece acasă.

În aceste condiţii, această tentativă de sinucidere pare a fi mai degrabă un strigăt de ajutor, o încercare disperată de a atrage atenţia asupra unei problem personale şi din fericire, nu o decizie finală a femeii de a încheia socotelile cu viaţa.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Metoda ”FOTOGRAFIA”, o nouă escrocherie face victime. Cum a fost păcălit un bărbat din Blaj

Unirea Ziarul

Publicat

în

Metoda ”FOTOGRAFIA”, o nouă escrocherie face victime. Cum a fost păcălit un bărbat din Blaj Mai mulți români au fost înșelați cu zeci de mii de euro prin metoda „Fotografia”, după ce au comandat din Germania. O nouă escrocherie face victime printre români. Mai multe persoane au rămas fără zeci de mii de euro în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea