Rămâi conectat

Politică Administrație

Alba Iulia, Europarlamentarele și bugetul fără cifre: „Poate fi consultat doar în holul primăriei de către cei ce au norocul să-l și găsească”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deși ne aflăm în cea de-a 4-a zi din cele 15 prevăzute de lege pentru consultarea publică a bugetului local pe 2019, am aflat astăzi că el poate fi consultat doar în holul primăriei de către cei ce au norocul, ca după ce cotrobăiesc prin zecile de sertare de plastic, să-l și găsească.

Despre dezbatere publică nici nu poate fi vorba fiindcă bugetul local găsit într-unul din sertarele respective are cifre doar pentru cheltuieli și venituri nicidecum pentru investiții. Adică un buget fără cifre !!

Evident, el nu este postat nici pe site ca să nu mai enerveze miile de albaiulieni care locuiesc pe sutele de străzi fără rețele de apă, curent electric, gaz sau canalizare.

Numai ” Dragnia” e de vină, mi-a spus cineva din primărie…

Nu știu cum se face, dar la Cluj, „Dragnia” nu-i oprește să facă chiar mâine, 3 aprilie, dezbatere publică pe bugetul propus de Boc. La fel la Sibiu, Oradea și alte primării.

Sau poate sunt prea emoționați ai noștri colegi de manipularea asta de la Antena 3 despre protectorul lor, Nea’ Lazăr procuroriu fără milă, apărătorul justitiei europene acum și în anii ’80 al orânduirii socialiste.

Mircea Trifu, consilier local independent


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba Deoarece rețeaua existentă nu acoperă întreaga rază a comunei Daia Română, administrația se pregătește de reabilitarea și extinderea rețelei de alimentare cu apă sau apă uzată. Se propune realizarea rețelei de alimentare cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea