Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Bătaie în faţa Clubului Stage din Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doi albaiulieni au fost reţinuţi de poliţişti duminică, 4 februarie, pentru că au agresat fizic şi verbal doi tineri în timp ce aceştia ieşeau din Club Stage din Alba Iulia.

Scandalul a fost sesizat la ora 3.25 prin numărul 112 iar poliţiştii care s-au deplasat imediat în faţa Casei de Cultură din municipiul Alba Iulia, au constat că C.M.C., însoţit de un prieten au fost înjuraţi, ameninţaţi şi loviţi de către I.R.S., de 25 de ani şi B.S., de 26 de ani. Cei doi agresori au fost ulterior identificaţi şi reţinuţi de Poliţie, pentru o perioadă de 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire si alte violente şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. În cursul zilei de luni, 5 februarie aceştia urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea