Rămâi conectat

Actualitate

Alba Iulia: Consilierul PSD Vasile Crișan vrea sens giratoriu la intersecția dintre B-dul Revoluției cu str. Cloșca

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

În opinia reprezentantului PSD în Consiliul Local Alba Iulia, Vasile Crișan, soluția pentru fluidizarea traficului pe B-dul Revoluției este construirea unui nou sens giratoriu în apropierea Liceului Militar. Propunerea sa va fi pusă în dezbaterea consilierilor, în ședința de marți.

Întrucât circulaţia pe B-dul Revoluţiei pe sensul de mers de la Fortuna spre Stadion se desfășoară foarte anevoios, urmărind mai mult timp această situație, am constat că aceasta se datorează faptului că se circulă pe o singură bandă, respectiv banda a două, banda nr. 1 fiind ocuptă în permanență de maşini parcate. Ca urmare a acestui fapt propunem în prima fază, temporar, înființarea unui sens giratoriu la intersecția B-dului Revoluţiei cu str. Cloşca, care în opinia noastră ar fluidiza circulaţia în zonă, urmând ca dacă aceasta ar reprezenta în mod real o soluţie, să fie implementată cu acordul CL de către executivul Primăriei”, precizează Vasile Crișan în propunerea sa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea