Rămâi conectat

Societate

Alba Iulia: Concert în aer liber susţinut de Antynya şi trupa „Vox Electric Band”

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vineri seara, zeci de tineri albaiulieni s-au strâns pe Terasa „Mira Summer” pentru a lua parte la concertul susţinut de Antynya şi trupa „Vox Electric Band”.

Începând cu ora 22.00, Antynya, frumoasa solistă cunoscută deja foarte bine pe plan local prin câştigarea marelui trofeu „Vocile Cetăţii”, a încântat publicul cu vocea sa interpretând piese atât din repertoriul naţional cât şi din cel internaţional. În continuare, atmosfera a fost întreţinută cu muzica de calitate a băieţilor de la „Vox Electric Band”. Ca de fiecare dată, aceştia reuşesc să distreze şi să încânte publicul cu piesele interpretate, cu umorul şi prezenţa scenică încântătoare ale solistului Tudor Man. Mulţi dintre cei prezenţi au fredonat alături de aceştia piesele şi chiar au dansat alături de ei.

     Într-o atmosferă caldă de vară, cu muzică live în aer liber şi băuturi răcoritoare, tinerii albaiulieni au petrecut o seară relaxantă, de neuitat.

       Tot în Şanţurile Cetăţii, într-o locaţie apropiată, pe Terasa „Erol Summer”, alţi zeci de tineri au petrecut împreună şi au fost încântaţi de vocea excepţională a Mirunei Bianu, câştigătoarea premiului secund al concursului „Vocile Cetăţii”, iar la Habitat Galerie, peste 200 de tineri au asistat la un show „a la Krem”, unde Răzvan Alexe, finalistul de la „Românii au Talent” a concertat pentru albaiulieni.

      Una peste alta, se doveşte că amenajarea şi modernizarea Şanţurilor Cetăţii Alba Carolina de către administraţia locală poate să asigure pe viitor un loc minunat de petrecere a timpului liber prin organizarea a diverse activităţi culturale şi sportive, atât pentru cei tineri cât şi pentru cei vârstnici.

       În acest sens, numeroşi vârstnici, care se plimbă seara pe aleile din Şanţurile Cetăţii ne-au întrebat de ce nu se mai amenajează scena pentru organizarea unor  spectacole mai mari de muzică populară şi uşoară ca în anii precedenţi. Asta deoarece şi cei vârstnici au nevoie să-şi încarce bateriile, să asculte o muzică bună chiar în acest loc minunat, creat deopotrivă pentru toţi albaiulienii.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

Nu contează cine votează, contează cine numără voturile

Unirea Ziarul

Publicat

în

Nu contează cine votează, contează cine numără voturile Mare e grădina… alegerilor. Dacă nu luăm în seamă acei lăudătorilor plătiți, ar trebui să lăsăm pentru o dată ulterioară enumerarea efectelor negative sau pozitive ale unei alianțe, mai ales în perioada pre-electorală. Oricum, efectele unor astfel de alianțe pot fi și puțin benefice, de natură să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea