Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

ALBA: În ziua de Crăciun, un șofer băut s-a răsturnat cu autoturismul în șanț

Dragoş Suciu

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

La data de 25 decembrie, orele 07:10, Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată cu privire la faptul că la spitalul din Târnăveni, judeţul Mureş, se află o persoană care declară că a fost victima unui accident rutier produs pe raza localităţii Sântămărie, comuna Cetatea de Baltă, judeţul Alba.

Poliţiştii din Blaj au demarat activităţile de verificare iar pe D.J. 107, la kilometrul 73, pe partea dreaptă a carosabilului, au identificat un autoturism răsturnat în şanţ.

În urma investigaţiilor efectuate a fost identificat conducătorul autoturismului, C.M.A., de 25 de ani, din Târnăveni, judeţul Mureş, care se pare că în dimineaţa zilei de 25 decembrie, în jurul orelor 06,30, nu a adaptat viteza autoturismului la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat şanţ.

După producerea accidentului atât conducătorul auto cât şi C.A.M., de 22 de ani, pasager în autoturism, s-au deplasat pe jos până în localitatea Cetatea de Baltă, la locuinţa bunicilor conducătorului auto, loc din care C.A.M. a fost transportat de rude la spitalul din Târnăveni, întrucât acuza dureri în zona capului.

Poliţiştii l-au testat pe conducătorul auto cu aparatul etilotest, rezultatul indicat de acesta fiind de 0,27 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Faţă de C.M.A., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

18 MAI 2024: Opera rock „Meșterul Manole”, un spectacol pe care nu-l veți uita, la Biserica Evanghelică din Sebeș

Ziarul Unirea

Publicat

în

18 MAI 2024: Opera rock „Meșterul Manole”, un spectacol pe care nu-l veți uita, la Biserica Evanghelică din Sebeș Sâmbătă, 18 mai 2024, începând cu ora 19.30, vă invităm la Opera Rock „Meșterul Manole”, un eveniment unic care va avea loc la Biserica Evanghelică din Sebeș. Acest spectacol-concert este o producție a Teatrului Național de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea