Alba: 340 de autovehicule au trecut prin filtrele polițiștilor rutieri, la sfârșitul săptămânii

Paul Voicu - Primar 2020

Acţiunile cu efective mărite, ce au drept scop creşterea gradului de siguranţă al cetățenilor din Alba, au continuat şi la sfârşitul săptămânii trecute.

filtru rutierAstfel, vineri, 11 martie a.c., peste 140 de poliţişti din structurile de poliţie rutieră, ordine publică, investigaţii criminale, investigare a criminalităţii economice şi arme, explozivi şi substanţe periculoase, sprijiniţi de jandarmi, au acţionat în medii şi locuri identificate cu risc criminogen, precum şi pe principalele artere rutiere, pentru prevenirea şi combaterea faptelor de natură contravențională și penală şi impunerea unui climat de siguranță în trafic.

ELIT

În cadrul celor 12 filtre rutiere au fost verificate 340 de autovehicule şi au fost depistaţi 278 de conducători auto care au încălcat normele legale referitoare la circulaţia pe drumurile publice.

Alte 62 de persoane au fost sancţionate contravenţional, dintre care 3 la Legea 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, 12 la Legea 12/1990 privind activitatea de comercializare a bunurilor, iar restul la alte acte normative.

Mihail David - 2020

În urma acțiunii au fost constatate 3 infracţiuni şi au fost reţinute 9 permise de conducere.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 52.920 lei, iar a bunurilor confiscate de 7.210 lei. (Z.U.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...