Afaceri în creștere pentru Savini Due, din Sebeș. Lipsa forței de muncă, o piedică în calea dezvoltării

Afacerile producătorului de mobilier pentru baie, Savini Due din Sebeș, au înregistrat o creștere de 5 % în raport cu anul anterior, ajungând la valoarea de 29,3 milioane de euro. Cu toate acestea, omul de afaceri italian se plânge de lipsa forței de muncă.

Producătorul de mobilier pentru baie Savini Due din Sebeş, judeţul Alba, controlat de omul de afaceri italian Piersante Savini, estimează pentru acest an o creştere de 5% a afacerilor faţă de anul trecut, la peste 138 mil. lei (29,3 mil. euro), potrivit calculelor făcute pe baza datelor de la companie şi a celor de la Ministerul Finanţelor.

ELIT

În 2018, Savini Due a realizat o cifră de afaceri de 131,7 mil. lei (28,3 mil. euro), un profit net de peste 10,5 mil. lei (2,3 mil. euro), având un număr mediu de 405 angajaţi, potrivit datelor publice. În primul semestru din acest an, compania a înregistrat o creştere cu 5% a cifrei de afaceri faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, conform datelor trasmise de oficialii Savini Due.

sursa: zf.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Roco 27 august 2019 at 5:46

Liosa forta de munca ?!? Pai cum sa nu cata vreme la privatii din Sebes indiferent de domeniu salariatii sunt platiti cu minim pe economie ? Tinerii mai ales pleaca in afara iar fraierii mai pot angaja doar pensionari !

Comentariile sunt oprite