Rămâi conectat

Curier Județean

Afaceri în creștere pentru Savini Due, din Sebeș. Lipsa forței de muncă, o piedică în calea dezvoltării

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Afacerile producătorului de mobilier pentru baie, Savini Due din Sebeș, au înregistrat o creștere de 5 % în raport cu anul anterior, ajungând la valoarea de 29,3 milioane de euro. Cu toate acestea, omul de afaceri italian se plânge de lipsa forței de muncă.

Producătorul de mobilier pentru baie Savini Due din Sebeş, judeţul Alba, controlat de omul de afaceri italian Piersante Savini, estimează pentru acest an o creştere de 5% a afacerilor faţă de anul trecut, la peste 138 mil. lei (29,3 mil. euro), potrivit calculelor făcute pe baza datelor de la companie şi a celor de la Ministerul Finanţelor.

În 2018, Savini Due a realizat o cifră de afaceri de 131,7 mil. lei (28,3 mil. euro), un profit net de peste 10,5 mil. lei (2,3 mil. euro), având un număr mediu de 405 angajaţi, potrivit datelor publice. În primul semestru din acest an, compania a înregistrat o creştere cu 5% a cifrei de afaceri faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, conform datelor trasmise de oficialii Savini Due.

sursa: zf.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Biblioteca „Ovidiu Hulea” inaugurată de Ziua Bibliotecarului 2024, la Aiudul de Sus: Cuprinde aproximativ 4.000 de cărți, publicații și tablouri primite din donații

Ziarul Unirea

Publicat

în

Biblioteca „Ovidiu Hulea” inaugurată de Ziua Bibliotecarului 2024, la Aiudul de Sus: Cuprinde aproximativ 4.000 de cărți, publicații și tablouri primite din donații La Aiud, de Ziua Bibliotecarului 2024, s-a deschis o nouă bibliotecă publică cu aproximativ 4.000 de volume. Inaugurarea Bibliotecii „Ovidiu Hulea” a avut loc într-un spațiu din cadrul Școlii Gimnaziale „Liviu Rebreanu” […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea