Rămâi conectat

Actualitate

Afacerea momentului: Un român a fost dat în CONSEMN la Frontieră, din cauză că aduce în țară români din zone din carantină din Italia

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un român a fost dat în CONSEMN la Frontieră, din cauză că aduce în țară români din zone din carantină din Italia

Unii români ar face orice ca să facă bani, chiar dacă asta înseamna să îi pună în grav pericol pe cei din jur. Un bărbat din Prahova a fost dat în consemn la frontieră, după ce, speriați să nu fie infectați cu noul coronavirus, vecinii au sesizat autoritățile și l-au pârât că face curse în Italia, de unde aduce români, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Directorul DSP Prahova, Dan Ioniță, a anunțat, sâmbătă, că s-a deplasat în comuna Bătrâni, unde a discutat cu soția bărbatului.

„Respectivul nu are chestionar completat, drept pentru care, pe lângă consemnul dat la frontieră de către poliție, am anunțat și noi DSP Arad și DSP Bihor. Este așteptat să sosească mâine (duminică-n.r.) în țară”, a afirmat Ioniță.

Potrivit acestuia, localnicii au sesizat autoritățile că bărbatul face curse în Italia, de unde transportă români, iar soția acestuia ar fi spus autorităților că bărbatul urmează să vină din zona Verona.

sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea