Afacerea momentului: Un român a fost dat în CONSEMN la Frontieră, din cauză că aduce în țară români din zone din carantină din Italia

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Un român a fost dat în CONSEMN la Frontieră, din cauză că aduce în țară români din zone din carantină din Italia

Unii români ar face orice ca să facă bani, chiar dacă asta înseamna să îi pună în grav pericol pe cei din jur. Un bărbat din Prahova a fost dat în consemn la frontieră, după ce, speriați să nu fie infectați cu noul coronavirus, vecinii au sesizat autoritățile și l-au pârât că face curse în Italia, de unde aduce români, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Directorul DSP Prahova, Dan Ioniță, a anunțat, sâmbătă, că s-a deplasat în comuna Bătrâni, unde a discutat cu soția bărbatului.

ELIT

„Respectivul nu are chestionar completat, drept pentru care, pe lângă consemnul dat la frontieră de către poliție, am anunțat și noi DSP Arad și DSP Bihor. Este așteptat să sosească mâine (duminică-n.r.) în țară”, a afirmat Ioniță.

Potrivit acestuia, localnicii au sesizat autoritățile că bărbatul face curse în Italia, de unde transportă români, iar soția acestuia ar fi spus autorităților că bărbatul urmează să vină din zona Verona.

sursa: stiripesurse.ro

Facebook Twitter Google+ YouTube