Rămâi conectat

Curier Județean

Adunarea generală a fermierilor din Cugir

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consiliul director al Asociaţiei Crescătorilor de Animale din Cugir a convocat pentru duminica, 17 martie,incepând cu ora 11.00, Adunarea generală a fermierilor la care au fost convocaţi să ia parte toţi membrii inscrişi în asociaţie, precum şi participarea unor invitaţi din partea autorităţii publice locale, alti reprezentanţi aparţinând unor instituţii de interes public cu care organizaţia colaborează. Întălnirea v-a avea loc intr-o sala situată în incinta noului târg de animale de pe strada Serelor, dat în folosinţă spre finele lunii noiembrie a anului trecut, obiectivul fiind considerat una dintre cele mai potrivite locaţii, amenajate sub forma unui complex pentru comercializarea animalelor şi cerealelor, precum şi un abator pentru sacrificarea animalelor.

  Potrivit convocatorului întocmit de presedintele Mircea Burlan, pe ordinea de zi a reuniunii există mai multe probleme puse în dezbatere, printre care: raportul de activitate al Asociaţiei şi al Comisiei de Cenzori, primirea de noi membri în asociaţie ,aprobarea de noi investiţii, repartizarea păşunilor, alegerea Consiliului director şi a Comisiei de cenzori.
 De menţionat că în oraşul Cugir n-a mai funcţionat un târg de animale timp de opt ani, până anul trecut când, prin grija Asociaţiei Crescătorilor de animale din localitate a fost creată una din cele mai moderne baze în domeniu la nivelul  judeţului Alba. (C P )
Sursă: Cugirinfo.ro

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea