Rămâi conectat

Curier Județean

Adolescentul din Șibot care și-a înjunghiat un consătean a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au dispus, la data de 12 noiembrie 2015, luarea măsurii preventive a reținerii pe o durată de 24 de ore și punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul M.I.D., minor în vârstă de 17 ani, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor.

În aceeași zi, urmare propunerii formulate de către procuror, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Alba a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o durată de 30 de zile, fiind emis mandat de arestare preventivă.

În fapt, s-a reţinut că, în data de 11.11.2015, în jurul orei 21.35, inculpatul M.I.D., în timp ce se afla pe raza comunei Șibot, județul Alba, pe fondul unor discuții contradictorii și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, i-a aplicat victimei G.G., în vârstă de 59 de ani, un număr de 2 lovituri cu un briceag în zona toracico-abdominală, cauzându-i leziuni grave care i-au pus viața în pericol.

Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul ofiţerilor de poliţie din cadrul I.P.J. Alba.

”Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”,  menționează reprezentantul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

AJOFM Alba: Stimulent financiar pentru firmele care angajează elevi și studenți pe perioada vacanței. Ce valoare are și cum poate fi obținut

Ziarul Unirea

Publicat

în

AJOFM Alba: Stimulent financiar pentru firmele care angajează elevi și studenți pe perioada vacanței. Ce valoare are și cum poate fi obținut Agenția Judeţeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Alba reamintește faptul că firmele care angajează în perioada vacanței elevi sau studenți pot beneficia de un stimulent financiar lunar egal cu 50% din valoarea indicatorului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea