Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Adolescenţi din Cugir, reţinuţi de poliţişti după ce au prădat o grădiniţă şi un bar, cheltuind banii la jocurile de noroc

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vineri 7 septembrie, poliţiştii din Cugir au reuşit identificarea principalului suspect de comiterea unui furt în legătură cu care poliţia a fost sesizată miercuri, cu doar două zile înainte.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că în noaptea de 4/5.09.2012, P.C.A., de 22 de ani, din Cugir, împreună cu doi minori de 14 şi 17 ani, ambii din Cugir, au pătruns prin efracţie într-o grădiniţă din Cugir, iar din interior au sustras un monitor LCD, un telefon mobil şi un DVD, bunuri în valoare de 3.400 de lei.

Faţă de P.C.A. şi minorul de 17 ani, au fost reţinuţi pe baza de ordonanţă, urmând ca aceştia să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de punere in mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

PCA a fost identificat, vineri, la orele 2.30, când poliţiştii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud au prins 3 persoane de sex bărbătesc, imediat după ce au sustras din incinta unei societăţi comerciale, suma de 250 de lei.

aceştia erau P.C.A., din Cugir, împreună cu cei doi minori, care  au pătruns prin efracţie în incinta unui bar situat pe strada Băilor din Aiud, iar din interior au sustras suma de bani pe care ulterior au cheltuit-o la jocurile de noroc.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea