Rămâi conectat

Curier Județean

Adolescenți din Alba Iulia reținuți de polițiști pentru că au prădat în mod repetat un bar din Oarda

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au identificat 5 tineri din Oarda ca fiind persoanele bănuite de comiterea mai multor furturi de bani, din incinta unui bar din Oarda.

Potrivit IPJ Alba, “în urma investigaţiilor efectuate de poliţişti a rezultat că în noaptea de 03/04.10.2014, U.A.A., de 17 ani, cu complicitatea lui D.R., de 19 ani, a pătruns, prin escaladarea unui geam, în localul public şi a sustras suma de 100 de lei.

În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit că U.A.A., este bănuit de comiterea altor 3 furturi din același local public, fapte la care a fost ajutat de D.R. şi de alţi 3 tineri cu vârste de 18 şi 21 de ani, tot din Oarda.

În cazul acestor 3 furturi tinerii au folosit același mod de operare iar prejudiciul total a fost estimat de persoana păgubită la valoarea de 2.770 lei.

În data de 4 octombrie 2014,  poliţiştii au luat măsura reţinerii faţă de U.A.A. şi D.R.  primul fiind cercetat pentru furt calificat iar cel de-al doilea pentru complicitate la furt calificat.

Ulterior reţinerii partea vătămată s-a împăcat cu suspecţii iar în baza ordonanţei Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cauza a fost clasată, cei doi tineri fiind puşi în libertate.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea