Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Adolescent de 16 ani din Alba, amenințat cu MOARTEA de un bărbat, rudă cu el: Vinovatul a fost REȚINUT de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un adolescent de 16 ani din Alba a fost amenințat cu MOARTEA de un bărbat, rudă cu el. Vinovatul a fost REȚINUT de polițiști.

Potrivit IPJ Alba, la data de 21 iunie 2023, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 33 de ani, din localitatea Crăciunelu de Jos, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

Se pare că, în seara zilei de 20 iunie 2023, în jurul orei 22.30, în timp ce se afla în locuința unor rude din Crăciunelu de Jos, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi amenințat un tânăr, în vârstă de 16 ani, cu acte de violență și cu moartea.

În cursul zilei de azi, 22 iunie, bărbatul reținut va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Un albaiulian și o italiancă, vicecampioni mondiali în China, la Dans Sportiv, la WDSF World Championship Standard U21 – Wuhan

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un albaiulian și o italiancă, vicecampioni mondiali în China, la Dans Sportiv, la WDSF World Championship Standard U21 – Wuhan Aurora, o tânără italiancă rezidentă în Alba Iulia și Șerban au cucerit titlul de vicecampioni mondiali la Dans Sportiv în cadrul WDSF WORLD CHAMPIONSHIP Standard U21 – Wuhan, China.  Nu este singura performanță remarcabilă a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea