Rămâi conectat

Ştirea zilei

Admitere liceu 2023: Rezultatele la repartizarea computerizată s-au AFIȘAT pe Edu.ro

Ziarul Unirea

Publicat

în

Admitere liceu 2023: Rezultatele la repartizarea computerizată s-au AFIȘAT pe Edu.ro

În data de miercuri, 19 iulie, a avut loc repartizarea computerizată pentru clasa a IX-a, conform calendarului oficial.

Click pentru: REPARTIZAREA ELEVILOR LA ȘCOLILOR DIN ALBA
Click pentru: REPARTIZAREA ELEVILOR LA ȘCOLILOR DIN ROMÂNIA

Până vineri, 14 iulie, elevii, profesorii diriginți și părinții au completat opțiunile în fișele de admitere la liceul pentru anul 2023, așa cum a fost stabilit în calendarul oficial.

Rezultatele admiterii în liceul pentru anul 2023 vor fi publicate de ziarulunirea.ro, imediat ce acestea vor fi afișate pe site-ul dedicat al Ministerului Educației.

Între 20 și 25 iulie 2023, elevii repartizați și părinții lor vor depune dosarele de înscriere la școlile la care au fost admiși.

Este important să reținem că media obținută la Evaluarea Națională reprezintă 100% din media de admitere la liceu, pentru prima dată după 20 de ani.

Rezultatele finale ale repartizării în liceele militare pentru anul 2023 au fost publicate pe data de 10 iulie. Cea mai mare medie de admitere a fost 9.98, obținută la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, unde rata de promovare la Bacalaureat în anul 2023 a fost de 100%.

Poți citi aici despre lista cu cei 20 de elevi olimpici care au fost repartizați la liceu în București fără a ține cont de rezultatele Evaluării Naționale din 2023 și poți consulta, de asemenea, repartizarea elevilor romi și a celor cu cerințe educaționale speciale în liceele din București, unde primele medii de admitere au fost 9.85 și 9.87.

Repartizarea elevilor romi la liceu pentru anul 2023 pe județe a fost publicată de fiecare inspectorat școlar și poate fi văzută aici, la fel și admiterea pentru elevii cu cerințe educaționale speciale (CES).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Albaiulienii pot urmării meciul istoric România – Olanda în Piața Cetății, proiectat pe un ecran uriaș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulienii pot urmării meciul istoric România – Olanda în Piața Cetății, proiectat pe un ecran uriaș Primăria Alba Iulia vă invită la meciul dintre România și Olanda, în optimile Euro 2024, de marți 2 iulie, de la ora 19.00, un meci pentru istorie, în Piața Cetății. Citește și: Fotbalistul din Alba, Andrei Rațiu, poate cel […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea