Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Administrația locală din Sebeș vrea să reabiliteze pista de alergare de la Baza Sportivă Arini – investiția este de peste 700.000 de lei

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

baza sportiva ariniPe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Sebes de marți, 30 septembrie, se află proiectul de hotărâre privind reabilitarea pistei de alergare de la Baza Sportivă Arini, inițiat de viceprimarul Adrian Bogdan.

Se propune spre aprobare alocarea sumei de 729.193,45 lei, necesara pentru efectuarea studiului DALI și amenajarea cu tartan a pistei de alergare din jurul terenului de fotbal nr. 1.

Având în vedere propunerea SPAP prin care se solicită reabilitarea pistei de alergare din jurul terenului oficial de fotbal nr. 1, din cadrul Bazei Sportive Arini, având în vedere starea avansată de degradare a acesteia și a faptului că această pistă de alergare este folosită de către cetățenii municipiului Sebeş pentru activități sportive, propun spre aprobare amenajarea pistei de alergare cu tartan”, se arată în ”expunerea de motive” care însoțește proiectul de hotărâre.

Potrivit raportului de specialitate întocmit de Serviciul Public de Administrate a Patrimoniului, valoarea studiului DALI este estimată la 4.960 de lei, iar amenajarea pistei ar costa 724.233 de lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea