Rămâi conectat

Actualitate

Acuzații din partea USR pentru noua coaliție PSD-PNL: „Vor să dăm 600 de milioane de euro anual pensii speciale aleșilor locali”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Acuzații din partea USR pentru noua coaliție PSD-PNL: „Vor să dăm 600 de milioane de euro anual pensii speciale aleșilor locali”

Parlamentarii USR acuză noua coaliție PSD-PNL că nu vor să desființeze pensiile speciale pentru a le face pe plac primarilor.

„Din cauza lui Ghinea nu vă putem da pensii speciale”, susțin liderii USL 2.0. USR este singurul partid care luptă pentru eliminarea pensiilor speciale. Nu o face de ieri de azi, ci de când a pășit prima dată în Parlament. Însă, PSD-PNL-UDMR trag cu dinții de perpetuarea lor, pentru că așa își recompensează activul de partid. Între timp, AUR mimează – ați auzit vreo declarație împotriva pensiilor speciale din partea liderilor AUR?

Da, USR este ferm împotriva măririi numărului de pensionari speciali, cât și a bugetului acestora. NU NUMAI că nu susținem pensiile speciale, ci vrem să le desființăm. Într-o țară normală, barometrul este echitatea și respectarea principiului contributivității: cât ai cotizat, atâta primești.

Dar aceasta este o țară condusă de șmecheri, ce decid din pix pe banii publici. Acum, șmecherii vor să dăm 600 de milioane de euro anual pensii speciale aleșilor locali – primari, viceprimari, președinți și vicepreședinți de consilii județene. Așa că, fac apel public la guvernanți să nu se mai gândească DOAR la buzunarul partidului și la „loialii” locali aducători de voturi pe tavă la comandă politică, ci să se gândească și la cetățenii acestei țări. Prorogați amânarea intrării în vigoare a pensiilor speciale pentru aleși locali”, scrie pe Facebook, luni, deputatul USR Alin Apostol.

Sursa: stiriepsurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate Prin intermediul unui ordin semnat de președintele CNAS și publicat în Monitorul Oficial, s-a introdus o nouă regulă referitoare la prelungirea valabilității adeverinței înlocuitoare a Cardului Național de Asigurări de Sănătate până la momentul emiterii cardului duplicat. Citește și: Cardul de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea