Rămâi conectat

Curier Județean

Acțiune pentru siguranța alimentară în Alba: Mărfuri în valoare de 3.225 lei confiscate, două infracțiuni constatate și amenzi pentru 69 de comerciqanți care nu ar respectat legea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada 12 – 13 noiembrie a.c., polițiștii din judeţul Alba au acționat, cu efective mărite, pentru prevenirea și descoperirea activităţilor ilegale comise în pieţe, târguri, oboare şi în zona adiacentă acestora.

control-piataAstfel, 70 de polițiști din structurile de investigare a criminalității economice, ordine publică, rutieră şi transporturi, au acționat, împreună cu reprezentanți ai A.N.S.V.S.A., pentru verificarea activităților comerciale desfășurate cu produse agroalimentare de origine animală (carne, produse din carne, ouă, lapte şi altele).

Pe parcursul celor două zile, echipele de control au efectuat 11 acţiuni în cadrul cărora au fost verificate 20 de societăţi comerciale şi 41 de persoane fizice.

În urma acestor activități au fost constatate două infracţiuni, dintre care una de  evaziune fiscală. Totodată, au fost aplicate 69 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 32.265 lei.

În urma neregulilor descoperite, au fost confiscate carne, produse din carne şi alte bunuri în valoare de 3.225 lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea