Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Acțiune pentru prevenirea accidentelor în Apuseni: Amenzi în valoare de peste 3.000 de lei și cherestea transportată ilegal, confiscată de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Abrud, Ciuruleasa și Bucium au acționat pe raza orașului Abrud și  a comunelor arondate pentru prevenirea accidentelor datorate vitezei excesive. Au fost verificate peste 30 de autovehicule şi au fost aplicate 31 de sancţiuni contravenţionale.

La data de 27 mai 2020, între orele 07.00 – 13.00 și 15.00 – 21.00 polițiștii rutieri din Abrud, împreună cu polițiștii din Ciuruleasa și Bucium au organizat, pe raza orașului Abrud și a comunelor arondate, o acţiune ce a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere datorate vitezei excesive sau neadaptate la condiţiile de drum.

Astfel, au fost verificate 35 de autovehicule şi au fost depistaţi 27 de conducători auto ce circulau cu viteză peste limita legală.

În total, au fost aplicate 31 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3.190 lei.

În urma verificării unei autoutilitare care transporta 3,56 metri cubi de cherestea, s-a constatat faptul că șoferul acesteia nu deținea documente legale de proveniență și transport.

Polițiștii au confiscat întreaga cantitate de material lemnos, iar conducătorul auto a fost sancționat contravențional, conform Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

De asemenea,  a fost reținut un permis de conducere pentru neacordare de prioritate.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă conducătorilor auto să respecte limita legală de viteză şi să adapteze viteza, în permanenţă, la condiţiile de drum şi trafic.

Foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea